Kako se ne zaljubiti?

Dr. NN

Primećen član
Poruka
757
Imam problem sa tim da se jako brzo zaljubim u nekog, a sve je to posledica toga što previše razmišljam o toj osobi i tako mi se desi da se pre veze zaljubim kao što mi se desilo skoro (tema: http://forum.krstarica.com/showthread.php/767700-Ignoriše-me-odjednom) i sada kada sam popio korpicu nije mi dobro i moram se odjednom prešaltati da razmišljam o drugim stvarima...

Kako ostati pribran i ne zaljubiti se?
Mislim da prerana zaljubljenost može samo sjebati odnos dvoje ljudi.

Ovo je možda i više za psihologiju tema, kako skrenuti misli i slično... Trenutno sam sebe kažnjavam time što mislim o njoj.

Imam problem sa tim da se jako brzo zaljubim u nekog, a sve je to posledica toga što previše razmišljam o toj osobi i tako mi se desi da se pre veze zaljubim kao što mi se desilo skoro (tema: http://forum.krstarica.com/showthread.php/767700-Ignoriše-me-odjednom) i sada kada sam popio korpicu nije mi dobro i moram se odjednom prešaltati da razmišljam o drugim stvarima...

Ovo je možda i više za psihologiju tema, kako skrenuti misli i slično... Trenutno sam sebe kažnjavam time što mislim o njoj.

Nema ti sta sebe da kaznjavas. Uvek je ona kriva. Tako gledaj i biće ti lakše. Ako nećeš da se zaljubis pokušaj manje da boravis u drustvu osoba suprotnog pola, a ako si mlad onda samo saltaj sa jedne na drugu.

Nema ti sta sebe da kaznjavas. Uvek je ona kriva. Tako gledaj i biće ti lakše. Ako nećeš da se zaljubis pokušaj manje da boravis u drustvu osoba suprotnog pola, a ako si mlad onda samo saltaj sa jedne na drugu.

23 godine i neiskusan :S Stvar je u tome da hoću da budem u vezi, ali neću da se zaljubim na startu veze nego kada to postane ozbiljno, ali ja time ne upravljam, zacopam se i pre veze jer sam sa ovom npr razvukao to i frajer je uleteo pre mene konkretno i to je to.

- - - - - - - - - -

Kako se kaznjavas?
Bicevanje uz Bibliju? Tegovi na jaja? Elektrosok na klik i pomisao?
Zanimljivo..

Misleći o njoj prijatelju moj...

Jednom kad se zaljubiš, biće ti jasno, zašto se tuguje, zašto se luduje...

Ma nema od toga nista, ti bi i jare i pare, ne možeš da biraš kad ćeš da se zaljubis, najbolje je ti je da odeš u celibat. Manje problema veruj mi, ja sam probao, a plus sam zaražen nekim hroničnim virusima pa sam jedno vreme i prinuđen.

Zaljubis se u knjigu pa uzmes da ucis;
Znaci prvo se zaljubis u znanje. U mudrost.

jer ako se zaljubis glup, nece da valja.

Ja sam zbog knjige u najlepšem adolescentnom dobu batalio sav socijalni kontakt sa lepšim polom jer me je samo to interesovalo, a ne žene.
I zato sada imam probleme jer sa 23 godine nisam imao vezu.

Sto bi to bio problem?
Nema problema sem ako ga sebi samom ne priredis.

Nije potrebno nista da silujes, niti da se cimas za polni organ,
Sve ce doci u svoje vreme.
I ptica zna da prvo treba da napravi gnezdo;a onda ce zena sama da dodje.

Tvoje je samo da budes strpljiv i spreman za brak.

A da nadjes poso ?

mimimi mimimi

Back