- Poruka
- 40.546
Ma slušaj nije !digitron je iz ranih 1990 , znači dugo je stajao tamo![]()
Evo našla sam ga, i dalje se prodaje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma slušaj nije !digitron je iz ranih 1990 , znači dugo je stajao tamo![]()
izgleda ima ih još u prodaji
Pa haha, rešili smo@Paula
Na Digitronu Citizen SR-260N ne postoji specifična funkcija za brisanje samo zadnje unete cifre. Uobičajeno, na kalkulatorima ovog tipa možete koristiti sledeće opcije:
#_Dakle, na ovom modelu, ne postoji direktno dugme za brisanje poslednje unete cifre kao što postoji na modernijim kalkulatorima_#
- C (Clear) dugme: Ovim dugmetom brišete ceo trenutni unos, ali ne možete obrisati samo zadnju cifru.
- AC (All Clear) dugme: Briše sve unose i vraća kalkulator u početno stanje.
znači rešili smo i ovo
Pa haha, rešili smo
Ne čitaš temu
Ima.
Pročitaj![]()
ma ima za brisanje ,
nije iz paleolita , ali nema za brisanje samo zadnjeg broja
![]()
Reč je o kalkulatoru a "Digitron" je HR poduzeće iz SFRJ... sada d.o.o.Da li neko može da vidi kako se na ovom digitronu ide 1 pozicija unazad? Hoćeš da obrišeš pogrešnu cifru npr?
Hvala.
Pogledajte prilog 1617641
Ima jos raznih (doduse starijih sistema) koji jos uvek koriste perl kao skripting i najverovatnije su zakucani na verziju 5 (tu je pocela diversifikacija). I to ce ko zna koliko da traje. Svojevremeno - recimo negde drugom polovinom 1990 tih i pocetkom 2000 U perlu se moglo uraditi takoreci sve pod kapom nebeskom, najegzoticnije biblioteke i fajlovi. Perl je imao neke fantasticne osobine, ali posto je bio relativno niskog nivoa (blizi c-u nego nekom modernijem jeziku) onda je bilo malo zametno praviti velike skripte do pojave Object Orjentisanog Perla. Posle je bila duga duga pauza da se standardizuje Perl 6 i to je konacno napravljeno na vrlo interesantan nacin ali je prekinuta kompatibilnost. Jedna od mozda najglavnijih stvari u Perlu 6 je mogucnost rada sa threadovima/podprocesima sto do sada ni jedan scripting jezik (ukljuciv i Python) zapravo nije resio na nivou jezika. Naravno da postoje biblioteke koje rade multiprocessing i u Pythonu...Perl valjda za strukturno programiranje, a za i pisanje biblioteka. A R onako, msm bilo bi baš nehumano da pomenem erlang.
Doduše erlang se i koristi, tj onoliko kolikoi na samom početku.
P.S. Šala mala, Perl mu dođe mrtav jezik u programiranju, kao npr latinski.
Pamti formule?ako ti treba dobar kalkulator nadji negde polovan
HP48gx ili sx model
boljeg od toga nema.
fakultet zavrsih sa njim
moze i da se programira ima cak i baze podataka..citave tablice sam u njega ubacivao da mi sam izracunava podatke..genijalan je.