- Poruka
- 40.546
Da li neko može da vidi kako se na ovom digitronu ide 1 pozicija unazad? Hoćeš da obrišeš pogrešnu cifru npr? 
Hvala.

Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to sam i ja mislila, ali otvara eksponent. Šta znači eng?Plavo dugme (2ndF) + ENG
Onda izbriše ceo brojpritisneš ON\C
Recimo broj je 2345, pritisnem2nd function i tu strelicu i on napiše broj kao 2.345 e03Plavo dugme (2ndF) + ENG
eng ne znaci nista u brisanju ali ta plava strelica iznad je funkcija koju aktivira to plavo dugme 2ndFE to sam i ja mislila, ali otvara eksponent. Šta znači eng?
On isto obriše ceo broj a ne samo poslednju cifru.Jesi li probala CE?
vidim ima i zuto dugme DEL ali kako se to aktivira....On isto obriše ceo broj a ne samo poslednju cifru.
Mislim ja sam zaključila da nema te opcije što je čudno za sci kalkulator.
Da vidimvidim ima i zuto dugme DEL ali kako se to aktivira....
probaj da zadrzis na njemu pritisak
Pitanje je da li to uopšte može na tom digitronu - možda je stari wired logic?Recimo broj je 2345, pritisnem2nd function i tu strelicu i on napiše broj kao 2.345 e03
Kad pritisnem hyp onda se izgubi stat. Ni sa jednim ni sa drugim ne briše. Možda je to brisanje memorijeHyp M+
?
Pa na drugim sci digitronima ima to. A na ovom izgleda nema.Baš si me zbunila sad. Čekaj da vidim na telefonu
Pa stalno nešto računam, to mi posao.Šta li računaš a motaš duvan![]()