Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 89.068
Jurice nju golubovi po parku....немој, ...јурићеш и ти голубове по парку...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jurice nju golubovi po parku....немој, ...јурићеш и ти голубове по парку...![]()
Drago mi je što ti imaš jake rukene dotiče me, jer ono što moja deca rade, još uvek se ne može zameniti sa AI, ja ću brojati do penzijice, pa ću posle, nadam se , uživati gledajući vas napredne kako čvakate
![]()
Jurice nju golubovi po parku.
Normalno, ostaju ovi nepismeni da čvakajuA tek profesori srpsk... ne... cekaj.... vise niko i ne upisuje srpski jezik i knjizevnost.
Zgodna za vas, bumere.Их...какав си...
Она згодна учитељица, а ти јурцање препушташголубовима...
Nema potrebe, mi provincijalci imamo golubarnike...немој, ...јурићеш и ти голубове по парку...![]()
Zgodna za vas, bumere.
Mi mladi vise volimo uciteljice informatike i digitalnog marketinga.
I sad me jure svi ovi koje hranimJurice nju golubovi po parku.
Nema potrebe, mi provincijalci imamo golubarnike![]()
Mislim da si malo omanuoZgodna za vas, bumere.
Mi mladi vise volimo uciteljice informatike i digitalnog marketinga.
Najlegalnije na svetu. Zove se tehnički napredak.https://besplatniprogrami.org/chatgpt/#kako-se-koristi-chatgpt-za-pisanje-seminarskih-radova
- Kako se koristi ChatGPT za pisanje seminarskih radova
- Za pisanje seminarskih radova, potrebno je da ChatGPT-u kažemo koja je tema i što bolje opišemo temu, to bolje će rad biti napisan.
- Takođe mu možemo reći i koliko reči rad treba da sadrži, kao i koje izvore da koristi.
- Upit koji ćemo zadati glasi: napiši rad od 200 reči na temu uloga aviona u prvom svetskom ratu, koristi izvore sa Wikipedije
Šta je bre ovo? Jel ovo legalno?
Čemu onda služe seminarski radovi?
A tek geopolitiku, smer: prognozer revolucija i državnih udara.A tek profesori srpsk... ne... cekaj.... vise niko i ne upisuje srpski jezik i knjizevnost.