kako se čuva ženska..

Ja samo mogu da ti kažem da izbegavaš kožni nameštaj, to kad prokliže, katastrofa
Imaću u vidu, mada mene ne puštaju u te fine kuće sa fensi enterijerom, ja ovde u kraju to među našim svetom, radnici, seljaci, napredna inteligencija, skromno je li. Ali recimo da sam se snalazio pomoću štapa i kanapa, dobro rešenje bilo je kad Sosa ili Mađarica ostane u čizmama, onda je ona stabilna i mogu se bar za nju prihvatiti čak i da ja zašlajfujem.

Imaću u vidu, mada mene ne puštaju u te fine kuće sa fensi enterijerom, ja ovde u kraju to među našim svetom, radnici, seljaci, napredna inteligencija, skromno je li. Ali recimo da sam se snalazio pomoću štapa i kanapa, dobro rešenje bilo je kad Sosa ili Mađarica ostane u čizmama, onda je ona stabilna i mogu se bar za nju prihvatiti čak i da ja zašlajfujem.
Kakvi su ovo seksovi, uzupiraces jos i cizme :lol:

Ne razumem, pa služba te je već proverila, nema potrebe za dodatnom papirologijom, operativci sa terena kažu da možeš biti uključen u sve forumske diskusije, samo nemoj nešto protiv sistema, vlade, predsednika, nešto mimo zakona. :lol:

Šalim se, naravno. :D Pa ne znam otkud sad taj stav, ja rekoh da ti neki rekoše da grešiš praveći generalizacije u pogledu ponašanja žena, a do tebe je hoćeš li to uvažiti ili nećeš. Imaš pravo da pišeš ono što hoćeš, ali to ne znači da si uvek u pravu.
Ni ja se ne slazem sa onim sto one pricaju i sta sad? Nije ovo nauka i nista nije tacno i netacno svako pise sta hoce tako da ne znaci da sam u pravu a ne znaci ni da nisam ne razumem cemu to

Back