kako se čuva ženska..

Pa potrebno je da bude onaj stari tučani radijator koji nije baš efikasan al probaj ti da ga pretesterišeš nema šanse.. i lisice da su neke normalne.. Ima kod mene stan i hranu.. što mora da se šeta.. ja ću da joj dajem klopu na tanjir i menjaću joj kanale na tv-u.. imaće i ličnu nošu i to je to i šta hoće.. mnoge žene danas nemaju ni nošu.. i ne moram da budem u pravu uopšte al bitno je da je ona sačuvana..

Jednostavno sama si obajsnila...Treba je zalivati kao cvet.Jer zena jeste cvet ali ne svaka.
Bog kaze 'Zena je dar od Boga' 'Losa zena je najvece zlo' pa sad neka ljudi biraju sa kim ulaze u brak.
Ok zalivaš je kao cvet al pre il kasnije i cvet će da uvene nije to rešnje.. možda bi bilo ok da se preparira ili da se napravi voštana figura... to je jedan od načina da bude uvek pored tebe..

i slažem se sa tobom da je dobra žena dobra i da je bolja od loše žene koja je loša.

E drage moje, ne razumete vi koliko su muški brižni, osećaju potrebu da zaštite ženku čak i kad ode, kad više nije njihova, eto moj komšija Rođa agituje među prijateljima da se nađe neki koji će se smuvati sa njegovom bivšom ženom, kaže bolje da je tuca neko poznat i proveren, da je u sigurnim rukama, nego da mora da brine hoće li mu bivša dopasti nekoj majmunčini koja će svima praviti probleme.

E drage moje, ne razumete vi koliko su muški brižni, osećaju potrebu da zaštite ženku čak i kad ode, kad više nije njihova, eto moj komšija Rođa agituje među prijateljima da se nađe neki koji će se smuvati sa njegovom bivšom ženom, kaže bolje da je tuca neko poznat i proveren, da je u sigurnim rukama, nego da mora da brine hoće li mu bivša dopasti nekoj majmunčini koja će svima praviti probleme.
Tog tvog Rodju treba izudarati motkom da se osvesti....

Rođa razmišlja o budućnosti, kako svojoj tako i njenoj, pa ako više nisu zajedno ne znači da ne oseća odgovornost prema ženi s kojom je proveo najbolje godine života, npr. bratski ju je posavetovao da emigrira kod neke rodbine u Norvešku i da tamo nađe valjanog čoveka, da se sredi i zasnuje porodicu u nekim boljim uslovima nego kod nas, i naravno prikričao joj je ako ode da i njemu tamo nađe neku solidnu ženu koja bi ga prihvatila, da i on pređe tamo i oseti čari skandinavskog blagostanja.

onako uopšteno kako se čuva ženska? da je neko drugi ne otme ili da svojevoljno ne ode..
dečaci neka kažu šta misle, a mi možemo da im kažemo kako nisu u pravu..
Mozes li da sacuvas pesak u sakama?
Neko vreme da,pa ako ne drzis kako treba,pocne da klizi kroz prste,dok u jednom momentu ne ostane samo nekoliko zrnaca u rukama.
Zenska kako ti kazes,ili devojka/zena se cuva postovanjem.Prvenstveno i najvaznije-postovanje.Sve ostalo je malo manje vazno..
Isto i ti muskarca cuvas postovanjem.Ako je obostrano,obicno traje dugo...

Cuva se na razne nacine kupovinom kola telefona stana putovanjima vecerama zavis od dubine dzepa i to je sve sto se tice mž odnosa a ljudi napravise nauku
E sad se normalno cekaju neke sponzoruse da osude ovo
Не, ми смо нормално седели и чекали да неко напише баш ово што си ти написао.
Пардон, да неко почне да кмечи.
Кмеее кмеее, жене гледају само кола и паре, кмее кмеее

Не, ми смо нормално седели и чекали да неко напише баш ово што си ти написао.
Пардон, да неко почне да кмечи.
Кмеее кмеее, жене гледају само кола и паре, кмее кмеее

Najbolje je kad se sponzoruse same pronadju prosto neverovatno kako se upecate posle minut

Cuva se na razne nacine kupovinom kola telefona stana putovanjima vecerama zavis od dubine dzepa i to je sve sto se tice mž odnosa a ljudi napravise nauku
E sad se normalno cekaju neke sponzoruse da osude ovo
Naravno... i to nekad upali, ako ne može drugačije.Šta ti imaš protiv sponzoruša?
To je kao kad bi mi žene osuđivale muškarce zašto se ložite na fizički izgled žena?

Back