Kako se brise nalog na krstarici?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svuda gde nema politike, religije i slično :mrgreen: uvrediće mi se kolege moderatori tih ptf, ali mi nije bila namera da teram članove sa njihovih ptf, već da spasem one koji ne žele da čitaju sve i svašta ;)
Iako sam se distancirao od Fb da ne citam ono sto ne zelim,poceo pratiti i citati samo teme koje volim,ipak zalutah ovde,pa se "uhvatim" kako citam razne teorije raznih "strucnjaka" za sport,koronu,politiku,religiju,muziku itd,a pretezno su ljudi kooji do podne mrze sebe,a od podne cijeli svijet... Da ne prenesu na mene taj svoj "duh",bolje mi je citati nesto sto mi zaista moze biti od koristi.... Ako cu se zatupljivati stavovima raznih ljudi,onda odoh upaliti Pink i N1 i trovati se brze

Iako sam se distancirao od Fb da ne citam ono sto ne zelim,poceo pratiti i citati samo teme koje volim,ipak zalutah ovde,pa se "uhvatim" kako citam razne teorije raznih "strucnjaka" za sport,koronu,politiku,religiju,muziku itd,a pretezno su ljudi kooji do podne mrze sebe,a od podne cijeli svijet... Da ne prenesu na mene taj svoj "duh",bolje mi je citati nesto sto mi zaista moze biti od koristi.... Ako cu se zatupljivati stavovima raznih ljudi,onda odoh upaliti Pink i N1 i trovati se brze

ti voliš da gledaš na svet ružičastim naočarama?

mnoge teorije nisu bez razloga izložene a pre svega ti moraš uključiti svoj mozak,malo pročitati izmedju redova i sam promisliti šta je i kako je-nema tu nikakvog ''trovanja'' sa izloženim stavovima ljudi da li ti je bolje ovde generalno da pročitaš više izvora pa sam da razlučiš stvari ili da odeš i na tv-u samo jednu stvar da čuješ?

Poslednja izmena:
Ne brini, neće te "povući" postojanje naloga.Ono što može da vrati natrag su navika, i ređe, dragi ljudi.
Nalog može uvek da se otvori, mnogi ti mogu potvrditi.
Mogu, opet iz iskustva, da kažem da mi se sve teže vratiti ovde nakon samo par dana odsustva.I uvek se osećam kao da sam početnik.
Nije forum loš, a to što nas u nekom trenutku nešto naljuti je do nas.Obično u toj detinjastoj ljutnji i posegnemo za "brisanjem naloga".
Lično se postidim svoje detinjarije :rumenko::)

Nije mi jasno,zasto ljudi zele da odu sa foruma javno.Sto jednostavno ne svracaju ovde na Krstu i gotovo.Podizu prasinu,bez potrebe.Vidim i da je kratko na forumu,pa mi i to nije jasno,da za tako kratko vreme moze da zakljuci,kakvi su ljudi na forumu.
Ne radi se o ljudima vec o pojedinim moderatorima koji se ponasaju kao preCednik sns Srbije.

Lezilebovici i bitange su isto to i kroz ruzicaste naocare.(nista licno za tebe u ovom slucaju).
Ne ocenjuj druge tako olako.
Više pokazuješ o sebi...

Svakako ima pametnijih stvari od trućanja o nečemu samo radi trućanja, ali u tom momentu su ti trebala trućanja.
Bilo pa prošlo...

Kad se vratiš mani se trućanja, i nećeš hteti da se izbrišeš...
Odmori... I ja ću. Nadam se...
Al tu sam negde.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back