Kako saznati ovo? Pomoc

Cao ekipa. Za pocetak ne bi voleo da me smatrate nekim klinjom ili moronom, samo se nalazim u malo cudnoj situaciji pa me interesuje misljenje drugih.

Situacija je da vec godinu dana imaim curu(ozbiljna veza), tek pre jedno 4 meseca sam saznao za jos jednog od njena dva bivsa(bojala se kao da mi kaze) e sad..Planiram je zeniti, a to nije mala stvar. Kada sam saznao to pre 4 meseca video sam da je u toku noci ''na mrezi'' na viberu pa sam posumnjao i normalno uzeo telefon i nasao ne dopisivanja od sada, ali stvari od pre godinu pa mi je ona tada priznala da je bila u vezi. i to je to. E sada se opet desilo nesto u bas tim danima kada je planiram iznenaditi. Opet noc gde je na mrezi na viberu oko 2 pa oko 3 i onda se gasi internet. Naravno odma sam joj to rekao i nastao je problem, ona govori da je spavala, place, pravi sranja jer joj ne verujem. *******, ja sam takav i oprezan sam i moram to isterati do kraja. Smislio sam da joj kazem da kao imam druga koji radi video nadzor i da joj kazem kao da cu zvati druga da mi da snimke od zgrade da proverim, naravno to sve blefiram. Ali mi treba nesto sto cu reci ili uraditi da kad to kazem tj. predstavim sto cu uraditi ona pokaze sama je li ili nije sta uradila. Ako me razumete. Ili ako imate neki drugi predlog kako i sta, onda slusam. Znam da zvuci skroz bolesno i klinacki, ali.....

žuriš sa ženidbom...: prvo glumiš previše posesivnog muškarca što žene nikako ne vole i time je samo odbijaš od sebe...kakvo crno praćenje i kamere i ti to njoj još ispričaš :fdlan: i priprećuješ, drugo previše rano je počela da šara i šta li će da radi za 4,5, 10 godina braka ako sad to radi
a to što cmizdri je tipični ženski odbrambeni mehanizam kojim rasplamsava emocije osobe koja ih voli
čim ti koristiš metode prisile da bi ona tebi nešto priznavala, od tog vašeg braka, veze, čega god moj prijatelju - nema ništa...
klasično navlačenje

Poslednja izmena:
Volim ove teme.:heart2:

I ja i ja! :mrgreen:

A ti alexisu umesto da se ženiš popričaj prvo sa psihijatrom - ljubomora je gadna boles', a možda će ti usput objasniti što biraš cure koje lažu.
A da sam na njenom mestu pitao bih psihijatra da mi objasni zašto biram posesivne muškarce koje moram da lažem o svom prethodnom životu.
A da sam na psihijatrovom mestu, rekao bih vam "Mož' da se venčavate - našla rupa zakrpu. Samo nemojte da pravite decu".

Cao ekipa. Za pocetak ne bi voleo da me smatrate nekim klinjom ili moronom, samo se nalazim u malo cudnoj situaciji pa me interesuje misljenje drugih.

Situacija je da vec godinu dana imaim curu(ozbiljna veza), tek pre jedno 4 meseca sam saznao za jos jednog od njena dva bivsa(bojala se kao da mi kaze) e sad..Planiram je zeniti, a to nije mala stvar. Kada sam saznao to pre 4 meseca video sam da je u toku noci ''na mrezi'' na viberu pa sam posumnjao i normalno uzeo telefon i nasao ne dopisivanja od sada, ali stvari od pre godinu pa mi je ona tada priznala da je bila u vezi. i to je to. E sada se opet desilo nesto u bas tim danima kada je planiram iznenaditi. Opet noc gde je na mrezi na viberu oko 2 pa oko 3 i onda se gasi internet. Naravno odma sam joj to rekao i nastao je problem, ona govori da je spavala, place, pravi sranja jer joj ne verujem. *******, ja sam takav i oprezan sam i moram to isterati do kraja. Smislio sam da joj kazem da kao imam druga koji radi video nadzor i da joj kazem kao da cu zvati druga da mi da snimke od zgrade da proverim, naravno to sve blefiram. Ali mi treba nesto sto cu reci ili uraditi da kad to kazem tj. predstavim sto cu uraditi ona pokaze sama je li ili nije sta uradila. Ako me razumete. Ili ako imate neki drugi predlog kako i sta, onda slusam. Znam da zvuci skroz bolesno i klinacki, ali.....
koja je ona budala, pa je s tobom takvim. Nije to klinačko ponašanje, ima i klinaca normalnih

Situacija nije ni malo čudna, ti si samo posesivan i ljubomoran, verovatno zbog toga što nisi baš dobro popakovao kockice u glavi što se tiče toga šta je pravo poverenje.
Da se ne ponavljam, mislim da ti je Miki i još par ljudi dalo taj savet: prvo dobro razmisli o tome da li si ti dobro sagledao situaciju i koji su tvoji razlozi za uzbunu (a ja ih ne vidim, zaista), jer bi meni bilo vrlo alarmantno da mi neko kog planiram da ženim kaže da me se plaši. Vidim da tebe to nije baš mnogo pogodilo, čak šta više, izgleda da ti je dalo vetar u leđa da paranoišeš još više.

Koliko god da imaš godina, nema to veze sa godinama, i nisi ti oprezan kao što navodiš, ti si paranoičan, posesivan i ljubomoran. I na tome treba da radiš, a to šta ti radi devojka i zašto, je priča za sebe. Pretpostavljam da ama baš ništa ne radi, nego je na iglama da ti slučajno ne pomisliš da ona nešto radi. Elem, i ona treba da razmisli dobro o svojim razlozima zašto je sa nekim ko ima ovakve postavke u svom emotivnom životu.

Zaključak, ne ženi se čoveče :lol: , dok ne razrešiš ove probleme, jer ćete oboje biti u mnogo većem problemu vrlo brzo.

Back