Ne znam sta da ti kazem. Sa nekim tvojim misljenjima se definitivno ne slazem, ali o5, iz par drugih tvojih postova vidim da se boris ko lav, i na za ti skidam kapu. Inace, sto se skupljanja para tice, ja sam skontala da ja to ne umem. Prvo sam ostavljala na racunu. Potrosim. Onda sam gurala medju posteljinu, i zaboravim na to, sto je pozitivno, pa uzmem da operem, nadjem, i potrosim. I sve tako. Imam u zivotu ustedjevine 300 e, to cuvam za more. Brat mi je na faxu, fali njemu, posaljem. Kevi ide lose posao, fali njoj, dam. Veruj mi da nisam sebi (sem cipela i moranja) kupila nista 6 meseci. A zaradjujem 40000 na poslu, prevodim, i zaradim jos oko 200 e. I dok dam za sve ja nemam za sebe. Pa cu da odvojim taj sokovnik za sebe, jer ja da radim, i u prvom redu moram da budem zdrava[/QUOTE
...ne bi bilo dobro da nam se misljenja uvek slazu...ne slazu mi se misljenja ni sa
rodjenom decom..tako da je to ok....
...he, ja imem kad imam od cega da sacuvam...ovako bas tesko, sve je to neko
presipanje iz supljeg u prazno, ali meni da neku sigurnost, cim uspem da skupim
bar 50-ak eura...a, onda se to opet potrosi, dal' na frizider, dal' na racune...i tako.......onda opet iz pocetka...zato i traje to skupljanje toliko dugo i nista...