Kako šarmirati ženu

Zena kada je zaljubljena i kada joj se neko zaista dopada postaje jako sarmantna i zavodljiva. To nekako prirodno i spontano izadje iz nje.
Verovatno je i kod muskaraca tako.

To „plansko“ sarmiranje i udvaranje je cesto vrlo providno. Retki su muskarci koji to umeju i kojima to lezi.
Zena ako nije raspolozena za tog tipa nece pasti na njegovu spiku kakva god da mu je, tako da mislim da se te neke stvari u glavi podsvesno odluce vec nakon par minuta. Ili moze ili ne moze... :)

Muškarci i žene se razlikuju na načine koji nisu tako očigledni. Jedna od najvažnijih primena šarma je da budete osetljivi i privlačni ženama u vašem krugu. Žene vole šarmantne muškarce. I neprestano žele da budu u njihovom društvu. Da bi vas žene doživljavale kao šarmantnog muškarca, morate razumeti kako one razmišljaju i osećaju. Morate govoriti i raditi stvari koje mogu da ih dirnu na emocionalnom nivou, ako želite da im se dopadnete. Primami izvor lične vrednosti i samopoštovanja većine žena prostiče iz kvaliteta njihovih odnosa sa važnim ljudima u njihovom životu. Njima je spoljni izgled važniji nego muškarcima, kao i način na koji ih drugi vide i tretiraju. Tri duboke potrebe svake žene Najsnažnije i najvažnije emocionalne potrebe većine žena su ljubav, pažnja i poštovanje. One prosuđuju druge ljude prema tome koliko im je stalo do njih i koliko brinu za njih, kao i prema tome koliko su samopouzdani i sposobni u svetu. One mogu da prenebregnu spoljni izgled i sagledaju dušu osobe s kojom razgovaraju. Način na koji možete da šarmirate ženu je da budete totalno, sto odsto obuzeti njom kao ličnošću, i da pažljivo slušate svaku njenu reč, ne prekidajući niti zaustavljajući tok njenog razgovora. Isto lako kao što dve mlade zaljubljene osobe samo sede i gledaju jedno drugom u oči, tako bi i vi trebalo da dopustite sebi da budete potpuno, apsolutno fascinirani ženom s kojom razgovarate i koju biste želeli da šarmirate. Manje pričajte, više slušajte Jedna komičarka jednom prilikom je rekla, „Volim da idem kod mog terapeuta. Ja non stop pričam o sebi čitav sat, upravo kao muškarac na prvom sastanku.” Sve je to gola istina. Umesto toga, kada sledeći put budete sa ženom do koje vam je stalo, oduprite se neodoljivom iskušenju da pričate o sebi kao da je vaš dan bio najfascinantniji događaj otkako je Isus kročio na zemlju. Pre bi trebalo da joj postavite pitanja o njoj samoj, o tome kako je provela dan, o njenom životu i brigama, a potom slušajte tiho i pažljivo njene odgovore. Ona će u vama videti šaimantnu osobu. Brajanova priča o slušanju i ispitivanju Pre nekoliko godina, kada sam bio momak, izveo sam atraktivnu mladu damu na večeru. Tokom čitave večere, ja sam je zapitkivao da mi priča o sebi. U jednom trenutku, ona se otvorila i ispričala mi neverovatno tužnu stvar koja joj se desila. Bio sam toliko dirnut njenom boli prilikom evociranja događaja da sam uzdrhtao. „Tako mi je žao što ti se to desilo,” rekao sam. I to sam zaista mislio. Sedeli smo u tišini par minuta dok sam je držao za ruku i pustio je da odahne malo u mom prisustvu, bez komentara. Bio je to početak jedne ispunjavajuće veze. Moja istinska briga za njena osećanja i njeno iskustvo stvorili su snažnu vezu između nas.​
Vako to rade istinski šarmeri:

Back