Kako sarmirate osobu koja vams e svidja???

етотако:
Kada sam imala godina koliko i ti imala sam vrlo suptilnu taktiku... :lol:
sasvim otvoreno sam rekla osobi ako mi se svidja, bez ikakvog blama i straha... na kraju, nisam nista ni ocekivala od te moje izjave... htela sam da vidim kakva ce biti reakcija i kod mene i kod decka...

a kako se sada ponasam... pa ne znam... nasmejem mu se najlepse sto umem mada mi je muka i mislim da cu se ispovracati :lol:

i onda on misli da mi je dobro i veoma je srecan i sarmiran i onda sam ja srecna jer je on srecan

Svakog dana imam drugi nacin da sarmiram... :razz:

Zaista suptilana taktika :D Ti veze nemas sta pises

ja i drugrica smo mom komsiji pevali pod prozor sat vremena (bio je otvoren prozor).Na kraju smo se smorile on nije izasao i kada smo mu rekle on se smejao i rekao da je tada kres... jednu ribu in da smo mu pomogle da u svemu jer je ta sva situacija bila romaticna....katastrofa...znam kako ti je...ok ja priam o komsi ne o decku....

Zavisi od osobe. Nema stereotipa i pravila.

U tome i jeste fora. Sarmiranje je igra, provokacija, zagonetka.
Sarmiranje je dar Boziji i nema ga svako niti se moze nauciti.

Vazim za izrazito sarmantnu osobu, ali kada me pitate kako to radim, ne znam da vam objasnim. To je sastavni deo vaseg bica.

Kako sarmiram neku osobu? Zavisi od inspiracije, tj. na koji nacin me je inspirisala data osoba.

Ako vezbate sarmiranje, to mi zvuci kao manipulacija. Ja UVEK osetim kada je neko zaista sarmantan , kada je to uvezbano.

Prilozi

• tango4.jpg
    tango4.jpg
    2,8 KB · Pregleda: 58

Back