Kako sam započeo/la biznis

• Začetnik teme Začetnik teme vojan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači u centru nemate ni jedan kafić od svih ovih bio sam preko puta najlon pijace Surabaj (za neupućene najveći buvljak u Novom Sadu ) prosečan restoran sa lošom ponudom i još lošijim enterijerom,ali radi 10 godina .
To je najpoznatiji restoran .
Evo ja bih da popijem kafu u Laterni pa bi pojeli po picu u Adrijani i na kraju bi pojeli nešto slatko u Vremeplovu .

To su malo jači lokali .
Ponavljma dajte napravite ugovor sa Maksijem,Merkatorom ,Univerom ,Idejom .To nam je na svakom koraku ne ove gluposti .

I kada bi napravili ugovor sa Idejom ti bi dosao i rekao a zasto niste sa Univerom oni imaju vise radnji u Novom Sadu nego Ideja..??!! mogao bih sa tobom ovde danima da se prepirem ali vidim da ne vredi da ti objasnjavam kad budes hteo da Ova se nadjes i da pricamo onda moze.ko da mi prosipas pamet po forumu sta je bolje sta nije nikako nije dobro samo trosim dragocenu energiju....Na kraju krajeva samo ce 5-10 % stanovnistva biti registrovano, za koga je to steta!? Pa za onih 90%. Nesretnicima se ne moze pomoci .

Mozda je vec kasno ali ja sam ZA da startujemo takav forum za one koji zele ozbiljnije da razgovaraju o poslu. Ono cime ja mogu da doprinesem su marketing, istrazivanje trzista, biznis palnovi, marketing palnovi, procena poslovne ideje, briga o kupcima i mnogo cega jos...
Gledala sam malo teme na forumu i tuzno je da su ljudi toliko negativni. Prema tome ajde da nesto promenimo :)

Veliki pozdrav

Zdravo.Evo ideje,posto volis marketing bi li radila sa rembracom.Oni furaju mrezni marketing,sto je bolja varijanta,kuci si i radis koliko mislis da je potrebno.Ako si za posalji mejl ili putem skajpa.Pozdrav

Slobodno ti idi radi Rembraco iovako im je marketing plan dovoljno jednostavan da ga i ti na svom nivou znanja mozes sasvim lepo razumeti, posto malo kompleksnije ne mozes.... Cak je ja mislim jednostavniji i od Avona. A i kad kupis tih par vrecica kafe (sto moras uraditi da bi mogao da se bavis tim biznisom) sto opet povlaci da je to nekakav sumljiv sistem. Mozes i tu kafu ubaciti u te tvoje masine pa das neku lepu cenu i za cas napredujes u rembraco karijeri....

Slobodno ti idi radi Rembraco iovako im je marketing plan dovoljno jednostavan da ga i ti na svom nivou znanja mozes sasvim lepo razumeti, posto malo kompleksnije ne mozes.... Cak je ja mislim jednostavniji i od Avona. A i kad kupis tih par vrecica kafe (sto moras uraditi da bi mogao da se bavis tim biznisom) sto opet povlaci da je to nekakav sumljiv sistem. Mozes i tu kafu ubaciti u te tvoje masine pa das neku lepu cenu i za cas napredujes u rembraco karijeri....

Ha ha, ama ako ti tako kazes onda cu da te poslusam, ipak si ti jedan iskusan biznismen koji je do sada razvio dosta razlicitih poslova i zaradio dosta novca, jel da?

Ne nisam iskusan biznismen niti to mogu biti sa 19 godina, ali da jesam zaradio neke pare i mogu reci sasvim dovoljno iako pored posla studiram. Ja ti ozbiljno kazem rembraco ti je genijalna stvar.

Imas 19 godina i dosao si da nam pricas o biznisu?I to jos o SC NET biznisu?Pa ti ni o zivotu pojma nemas, a kamoli o biznisu sinko, lijepo je to sto se interesujes i zanimas za razne stvari, ali da "tati pricas kako se djeca prave"..., e pa to ne ide, znas!

Back