Kako sam postala ljubitelj macaka...

Prvi macak kojeg sam u svom zivotu videla bio je Gagi najveci :cool: medju svim mackama koje sam imala.Prvo sam ga se plasila a zatim mi je tata rekao:
,,Pomazi ga" i stavio mi ruku na Gagijevu glavu.To je bio prvi susret sa mackama i od tada ne mogu da se razdvojim od tih krznenih mjaukalaca.Mnogo sam ih volela i sad ih volim:heart:Cim vidim neku macku ja odmah pocnem da joj tepam i zelim da je pomazim.Sve je lepo trajalo dok nisam pocela da kijam i kasljem u susretu sa malim krznenim prijateljima.Otisla sam kod doktora i ona mi je predlozila da uradim alergotest.Rezultati su bili :.Ispostavilo se da sam alergicna na grinje i dlaku kucnih ljubimacaAli to me nije sprecilo da nastavim sa obozavanjem macaka.Od tada mazim macku sa razervnim maramicama u dzepu.I tako ja jednog dana pocnem da gledam slike macaka na google images-u i vidim jednu prelepu macu sa ogromnim zelenim okama.Svidi mi se ta maca i da uvecam sliku kad ono ispod forum krstarice(tad sam prvi put saznala za krstaricu)i vidim tema sve o macama:.Svedelo mi se to i ja svaki dan pocinjem da odlazim na krstaricu.Puno sam se neckala da li da se registrujem i jednog dana odlucim da se registrujem!Tako sam se ja nasla ovde medju puno obozavatelja maca koji su me divno prihvatili:zag:.Tako sve poce od straha preko alergotesta i slike ja nadje mnogo prijatelja sa kojim delim svu moju ljubav prema tim divnim malim stvorenjima!!!:veseljaci:

Back