S senan Zainteresovan član Poruka 392 nedelјa u 14:58 - Kako sam napravio muzicki video spot za 5 minuta #1 Uz pomoc AI alata napravih pesmu o mom drugu taxisti za nekoliko minuta pa procenite ...
hrleći Primećen član Poruka 556 nedelјa u 15:16 - Kako sam napravio muzicki video spot za 5 minuta #2 šta je on? Sujaja? Sujaja debeli taksista? gazim kilometre lovu ganža ja? šta blebeće taj AI? mislim, to čujem
šta je on? Sujaja? Sujaja debeli taksista? gazim kilometre lovu ganža ja? šta blebeće taj AI? mislim, to čujem
Plavooki Treptač Ne pušim, ne pijem, imam dobra primanja VIP Poruka 95.753 nedelјa u 18:18 - Kako sam napravio muzicki video spot za 5 minuta #3 Interesantan rad ali kršiš autorska prava sa slikama. Tehnički bi neko (mnogi) mogao da te tuiži.
Ganfajter Stara legenda VIP Poruka 85.617 ponedelјak u 10:49 - Kako sam napravio muzicki video spot za 5 minuta #4 Imas viska vremena tebra.
S senan Zainteresovan član Poruka 392 juče u 01:27 - Kako sam napravio muzicki video spot za 5 minuta #5