Kako sam hakovao Resolution 1244 saveta bezbednosti i NATO Allianz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dragan Marijin

Obećava
Banovan
Poruka
94
Čitao sam ovo na ovom forumu ..i čitam još uvek ..

Taj trenutak za nju bio je caroban i izmamio je stidljiv osmeh sa njenih usana,ni sama nije znala zasto ali svoje srce je slusala,znala je da u njemu ima nesto posebno i nije ga pustala.Kako su dani prolazili ona ga nije izbacivala iz glave,stajala je u dvoristu i gledala sa strane tu divnu dusu kroz koju struji toplota.

----------------------

JA SAM TAJ HACKER KOJI JE IZMENIO CELI SPORAZUM SR YUGOSLAVIJE Srbije sa NATO Allianse, prema spiki, tzv REZOLUCIJA 1244.

Samo Vas još uvek Rusi ubeđuju, da sa tom Resolucijom nešto ne štima. A Vi nikako da ih razumete.
Po ORIGINALE
Srbija je pobednik rata
NATO Allianz je kapitulirao

Zahvaljujem se i svom društvu a i Facebook za pružanje usluga u smislu Hackers, kao i na prevodu i dopunjavanju sporazuma kao i drugih zapisnika.
Kanada
Australija
Rusija
Crna Bosna i još Gora Hercegovina
Schweiz
Kosovo i Metohija Amselfeld,
kao i mnogi mnogi drugi.

Sad sledeća tema je Spionage Google Faceboock Youtu.be i mnoge druge ..

Čitao sam ovo na ovom forumu ..i čitam još uvek ..

Taj trenutak za nju bio je caroban i izmamio je stidljiv osmeh sa njenih usana,ni sama nije znala zasto ali svoje srce je slusala,znala je da u njemu ima nesto posebno i nije ga pustala.Kako su dani prolazili ona ga nije izbacivala iz glave,stajala je u dvoristu i gledala sa strane tu divnu dusu kroz koju struji toplota.

----------------------

JA SAM TAJ HACKER KOJI JE IZMENIO CELI SPORAZUM SR YUGOSLAVIJE Srbije sa NATO Allianse, prema spiki, tzv REZOLUCIJA 1244.

Samo Vas još uvek Rusi ubeđuju, da sa tom Resolucijom nešto ne štima. A Vi nikako da ih razumete.
Po ORIGINALE
Srbija je pobednik rata
NATO Allianz je kapitulirao

Zahvaljujem se i svom društvu a i Facebook za pružanje usluga u smislu Hackers, kao i na prevodu i dopunjavanju sporazuma kao i drugih zapisnika.
Kanada
Australija
Rusija
Crna Bosna i još Gora Hercegovina
Schweiz
Kosovo i Metohija Amselfeld,
kao i mnogi mnogi drugi.

Sad sledeća tema je Spionage Google Faceboock Youtu.be i mnoge druge ..
Nemački generali zaista vole Srbe i Srbiju, a tek američki, koji još uvek voli druga Marshala Josipa Broza Tita.

Tolike ljubavi prema vama ja još nisam video tako da će nemačla svakog Srbina, ma ne samo da primi već i ono najbitnije da slavi i ceni i da mu udeli nagradu za zaštitu civila u Amselfeld. Kao što vidite da je Amselfeld zaštićen kao nacionalno kulturno blago starosedioca nemaca u zapadnoj Srbiji
I nemačka ima svoje Kosovo

Nemački generali zaista vole Srbe i Srbiju, a tek američki, koji još uvek voli druga Marshala Josipa Broza Tita.

Tolike ljubavi prema vama ja još nisam video tako da će nemačla svakog Srbina, ma ne samo da primi već i ono najbitnije da slavi i ceni i da mu udeli nagradu za zaštitu civila u Amselfeld. Kao što vidite da je Amselfeld zaštićen kao nacionalno kulturno blago starosedioca nemaca u zapadnoj Srbiji
I nemačka ima svoje Kosovo
I Nemačka ima svoje Kosova i svakom u Srbiji će se ispuniti želja kada u rukama bude nosio pasoš Bundes Republik Deutschland zbog kršenja Konvencija od strane nemačke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back