kako sad save as...

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gost
Cesto kada surfujem netom naidjem na neki sajt radjen u flashu ili pomocu java skriptova koji kada kliknem na neki link za npr. neku sliku na tom sajtu ili sl. otvara tu novu stranu u potpuno novom prozoru koji nije prozor Opere ili IE koje koristim vec Flash ili nekakav java script prozor.Dakle kako ja da sacuvam sliku ili celu ovako otvorenu stranicu s obzirom da u ovkvim prozorima ne postoji opcija save? Da li mozda postoji i neki nacin da ovakve strane nateram da se otvore u novoj strani web citaca a ne u tom zasebnom prozoru.
Hvala

Anonymous:
Cesto kada surfujem netom naidjem na neki sajt radjen u flashu ili pomocu java skriptova koji kada kliknem na neki link za npr. neku sliku na tom sajtu ili sl. otvara tu novu stranu u potpuno novom prozoru koji nije prozor Opere ili IE koje koristim vec Flash ili nekakav java script prozor.Dakle kako ja da sacuvam sliku ili celu ovako otvorenu stranicu s obzirom da u ovkvim prozorima ne postoji opcija save? Da li mozda postoji i neki nacin da ovakve strane nateram da se otvore u novoj strani web citaca a ne u tom zasebnom prozoru.
Hvala
Da ne mislis mozda na neke prozorcice slicne pop-up-ovima?

Jesi li probao (U Operi, IE ne koristim) desni klik i onda u pomocnom meniju nesto od onog sto pise.
1.Save target as...
2.Save image
3.Copy image
ili bilo sta sto te asocira na skidanje toga sto hoces da skines...
Aj' probaj pa javi, ako ne pomogne smislicemo nesto drugo

Кулиража:
Jesi li probao (U Operi, IE ne koristim) desni klik i onda u pomocnom meniju nesto od onog sto pise.
1.Save target as...
2.Save image
3.Copy image
Za Flash i Java Script ne postoje te opcije za desni klik jer to nisu Operaa ili IE prozori vec su drugaciji i nemaju save opciju u meniju.Kada recimo idem desni klik na flash sajt jedino sto mogu da vidim su neki podaci koji flash plejer koristim i sl
Logitech:
Ako hoces da skidas Flash postoje programi za to,Flash Grabber npr(jedini koji mi ternutno pada na pamet)ali postoji mogucnost da isti taj flashic nadjees u TIF...
Ovo cu da probam kad skinem taj Flash Grabber pa cu da javim.
Hvala

Anonymous:
Кулиража:
1.Save target as...
2.Save image
3.Copy image
Za Flash i Java Script ne postoje te opcije za desni klik jer to nisu Operaa ili IE prozori vec su drugaciji i nemaju save opciju u meniju.Kada recimo idem desni klik na flash sajt jedino sto mogu da vidim su neki podaci koji flash plejer koristim i sl
Hvala

Skonto sad cu da cutim, mislio sam da je nesto drugo, a za ovo sto te muci ne znam sta da radis jer nisam imao ni potrebe.
Poslusaj Logitech-a

za skidanje Flash-a koristi ***** i plugin FlashSave - radi savrseno!

druga mogucnost je neki offline explorer (tj. program za skidanje kompletnih sajtova - ja koristim Teleport Ultra, mada ima i mnogo besplatnih, a dobrih... npr. HTTrack)

da se pojedinci ne bi ljutili oko "reklamiranja", koga interesuje sta je ispod zvezdica neka mi posalje PM

Incognito:
E pocinjes da smaras zesce...

Jos jednom li vidim reklamu za MyIE2, bice ti prunovani svi postovi a ta adresa stavljena na listu za cenzuru.

Sto je mnogo, mnogo je... Procitaj pravilnik foruma: http://forum.krstarica.com/faq.php ... Reklamiranje je zabranjeno!

Dobro je da se neko setio, da bar covek fura neki program da velja nego ni to...

Inace da sam na tvom mestu davno bih sproveo te tvoje reci u delo :idea:

http://www.dreamingsoft.com/flashcapture/index.htm
Pogledaj ovo,NIJE freeware..Uostalom,potrazi malo na www.download.com npr, ili na nekom drugom siteu ovog tipa ako hoces da nadjes neki freeware,a ako ne uspes pitaj opet google pa ti mozda onaj cika sto sedi u google firmi i bulji u monitor gledajuci upite koje svet postavlja na google(citah u novom SK,mnogo je jako:):):) )da adekvatan odgovor.Ali mislim da ces se i sam snaci.

Logitech:
http://www.dreamingsoft.com/flashcapture/index.htm
Pogledaj ovo,NIJE freeware..Uostalom,potrazi malo na www.download.com npr, ili na nekom drugom siteu ovog tipa ako hoces da nadjes neki freeware,a ako ne uspes pitaj opet google pa ti mozda onaj cika sto sedi u google firmi i bulji u monitor gledajuci upite koje svet postavlja na google(citah u novom SK,mnogo je jako:):):) )da adekvatan odgovor.Ali mislim da ces se i sam snaci.

He zanimljivo, al' gde je tu privatnost, oni se smaraju time sto po ceo dan bulje u monitor... da je bar jedan covek, nego na sred hodnika da ceo svet gleda sta ko rovari po netu

@Logitech

Citao sam i ja,jedan od boljih clanaka koje sam procitao u ovom casopisu,inace jel probao neko da u pretrazivac ukuca "Hi there Greg Re!" mozda se cova i javi.

@Kuliraza

A gde na netu ima privatnosti,ionako sve usluge koje koristis,koristis besplatno(mail,forum,chat,pretrazivaci),neko ti je to omogucio,a za tim masinama sede ljudi koji to kontrolisu(citaj omogucavaju) pa je logicno da malo zavire,naravno radi "kontrole".Kad si postovao ovu poruku ubelezen ti je trenutni IP,tako da se vec zna kod kog si provajdera i iz kog si grada,to je vec nekakvo zavirivanje u privatnost.
Pa sledeci put razmisli kad posaljes nekome privatnu poruku da li Incognito viri.Salim se,necu da prozivam coveka,ali se najcesce pojavljuje,preko 5000 postova,pa je red da ga spomenem. :wink:

Mail nije besplatan, jer da bi slao Mail moram biti prijavljen kod provajdera kome naravno placam pristup internetu, a kod "besplatnih" mail klijenata zatrpaju te tonom kojekakvih reklama da ne moze covek da zivi (mada bolje i to nego primati tonu spama na stalni mail), malo kenjam al' ajde

Da samo Inco viri to bi bilo dobro, nego muka je sto viri pola sveta u to sto posaljem i ja, a i ostali :?

A ovo sto si predlozio da uguglam nije ti losa ideja moram probati

Ufff ta mu je bila dobra,nek mi prvo OS naplati :D

Ma nek uvede placanje mejla,Srbin se brzo snadje,tu je forum i privatne poruke :D ,pa mu to dodje na isto.Samo da i to ne pocne da naplacuje....Hmm :? .

Back