kako sacuvati muza

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234

dobro jutroooooooooooo
jeste li se lepo naspavale :)
jutros se setim pesme
a onda mi padne na pamet i tema
svi ovde imamo neko iskustvo iza sebe, mislim pdf je zene
citamo po temama razlicita misljenja i meni nekako uvek zapara oko strah kod nekih zena da ne izgube brak i ono sto su udajom stekle
pa iz tog straha trce po selu i gradu, po prirodi..moru i planinama i iz straha vicu *****!!! :aaa:
i negde bi mi onako iskreno bilo zao dok tako trose glasne zice, da se sapletu o ono zbog cega mogu stvarno da ostanu bez onoga do cega im je toliko stalo - muza i nasledja

dakle drage moje, tema je - kako se cuva muz?

jedino ako je blenta..a ona švrlja i njega drži na uzici..toga ima onoliko..
a ako nije blenta..onda nema šanse niš' - ako odluči da švrlja on.
samo ako može da toleriše i "ne vidi" sve (zbog neke sigurnosti)..ali to jeste pakao onda

dobro jutroooooooooooo
jutros se setim pesme
citamo po temama razlicita misljenja i meni nekako uvek zapara oko strah kod nekih zena da ne izgube brak i ono sto su udajom stekle
pa iz tog straha trce po selu i gradu, po prirodi..moru i planinama i iz straha vicu *****!!! :aaa:
i negde bi mi onako iskreno bilo zao dok tako trose glasne zice, da se sapletu o ono zbog cega mogu stvarno da ostanu bez onoga do cega im je toliko stalo - muza i nasledja

Tako sto se drzi u blazenom neznanju - suprug ne sme biti svestan da ima realnu konkurenciju - opipljivu i sveprisutnu, neka misli da je jedini i nezamenjiv. Dakle njegovu ulogu treba svesti na to da postane deo muskog tima koji pomaze zeni. :mrgreen: :)

e jbg opet tema o kojoj ne znam nista:sad2:

isto ... :lol:

p.s. dobro jutro i tebi Dive

@tema
čuvaš psa ...a da li se muž čuva
vidiš ni to ne znam
valjda je veliki pa ume sam da se čuva
ako ne zna ja mu tu ne mogu pomoći
----
ili čuvamo nekretnine...
neka hvala ...
-----------------
idem da se rasanim da shvatim temu

Poslednja izmena:

dobro jutroooooooooooo
jutros se setim pesme

Svaka čas za pesmu:D

nema tu sta da se cuva
ne mozes nikog naterati da bude s tobom ako nece
i to vazi za oba pola
a svako upinjanje i nametanje ogranicava slobodu i gusi vezu
pre ili kasnije nastaju anomalije
zato treba biti opusten i uzivati dok traje, i ako postoji postovanje i poverenje, onda nema potrebe nekog siliti da bude s tobom

nema tu sta da se cuva
ne mozes nikog naterati da bude s tobom ako nece
i to vazi za oba pola
a svako upinjanje i nametanje ogranicava slobodu i gusi vezu
pre ili kasnije nastaju anomalije
zato treba biti opusten i uzivati dok traje, i ako postoji postovanje i poverenje, onda nema potrebe nekog siliti da bude s tobom

Minđušice ...vidiš , mislim da je Dive imala ideju o mužu i nasleđu together-oba paketa

pa treba muza cuvati naravno,kao i sve ostalo u zivotu.pazis svoju decu,roditelje,kucne ljubimce,kola,prijatelje...pa naravno da treba paziti i muza.
znam da je tema sarkasticna,al ja sam tek ustala i sva sam ozbiljna:lol:
pa prema tome,zena bi trebala da bude topla,da bude vesela,da ne bude sebicna,da shvati da su uglavnom svi muskarci isti,da shvati da muskarci nisu zene i nikad nece shvatiti nase potrebe,da zbog toga prvenstveno neguje brak kao prijateljstvo,a svoje potrebe odrzava kroz zenskea prijateljstva,ili svalere(ovo i ne mora :lol:)
da nauci kad da zazmuri,kad da digne glas,kad da se podmetne ledja a kad da mu okrene...
i da ne prestane da se igrai da se smeje
muz moze i da poklekne i da svrljne,a ko nije...ali ako zenu dozivljava kao prijatelja,a u kuci se oseca kao ravnopravan i dobrodosao,nema zasto da bezi...
promasih temu osecam.i dobro jutro,u tri sam legla

ne zanima me njegovo nasledstvo
nisam se udala da bih se obezbedila
pa tako i ne zivim s njim zbog toga
mogu da se pobrinem za sebe i cerku i to mi je dovoljno

necu da sudim ni o cijim motivima, ali ako je cilj sacuvati muza zato sto ti je obezbedio da ne radis nista i uzivas u zivotu, onda predlazem vlasku magiju
tu nema pomoci, takve veze su osudjene na ljubavnice

Back