Kako Rumuni zovu Britance u goste?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

trucker22

Poznat
Poruka
8.662
rumuni1.jpg

:hahaha: bravo za rumune !

http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=17&nav_id=754856

U januaru je Britanija razmatrala pokretanje antiimigracione kampanje za Rumuniju i Bugarsku pod nazivom „Ovde vam se neće svideti“ (You Won’t Like It Here).

Ljudi širom Evrope bili su šokirani ovakvim gestom, ali je Gandul, rumunske dnevne novine, u tome video jedinstvenu priliku.

Pokrenuli su šaljivu kampanju pod nazivom „Mi možda ne volimo Briraniju, ali ćete vi voleti Rumuniju“.

Oni su objavili fotografije na Facebooku i čak zakupili bilborde u Britaniji.

Kampanja je osvojila prvu nagradu na festivalu reklama AdStars, jednom od najvećih u Aziji.

vidi, ja sam naleteo na neke poluproizvode sa karpata koji su uz malo dobre volje mogle da se pretvore u stvarno dobre ribe.

to nije samo moje misljenje, mada je stanje u kome smo ih videli stvarno asociralo na zenku jetija pred parenje.
jedna od njih je sada srecno udata u srbiji, prilagodila se i mogu da kazem da je sada drugarcina i zayebant, i dobra zena i majka.
naravno, estetski se emancipovala.

vidi, ja sam naleteo na neke poluproizvode sa karpata koji su uz malo dobre volje mogle da se pretvore u stvarno dobre ribe.

to nije samo moje misljenje, mada je stanje u kome smo ih videli stvarno asociralo na zenku jetija pred parenje.
jedna od njih je sada srecno udata u srbiji, prilagodila se i mogu da kazem da je sada drugarcina i zayebant, i dobra zena i majka.
naravno, estetski se emancipovala.

Ma super su one, samo malo da se izdepiliraju i nema frke. Mada ima i onih koji to vole divlje i nekošeno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back