livija
Veoma poznat
- Poruka
- 12.265
sto su ti ideje prakticne!
treba da pocnes da pises za casopis! ..tipa lepota&zdravlje...

treba da pocnes da pises za casopis! ..tipa lepota&zdravlje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?:pa nekako ga iznerviraj i navedi da on tebe ostali, kao stho tu dali primer sa ovom temom :>
e ynam pocni da drzis dijetu i nerviraj ga shto uvek jedes posebno popizdece nemoj da se kupash nekoliko dana i ne znam tako
Captain Jack Sparrow:Vidi ovako ....
Prvo se lascivno obuci vacjari ga za vreme izlaska ... pokusaj i da mu stavis ruku u slic?... pa ga privedi na divlji sex gde ces traziti da te povredi sve dok to ne uradi ... i onda kad se sve zavrsi kazi mu da je to oprostajni sex da volis bivseg tipa i ako ce mu biti lakse moze da te pocepa za zbogom... posle toga ti sigurno nece zameriti!![]()
![]()
Perzefona:Nekako citajuci tvoje ranije postove, dolazim do zakljucka da si nekako DEBELA!
Jer nikako da prevalis preko te 'debljine'...nikako konkretno da se izrazis na temu, vec samo forsiras tu'debljinu'....ruzno ti je to!
Ali zapamti debeli ljudi su nekako srdacniji, oslobodi se kompleksa.... 8-) !
Lira:Naime, ne znam kako na sto bezbolniji nacin da kazem istinu. Tesko je razocarati nekoga ko Vam puno veruje. Desio mi se slucajan susret sa bivsim i emucije su se vratile. Sigurna sam u ono sto on oseca prema meni, a i moja osecanja su dosla do izdrazaja. Sasvim sam sigurna da zelim vezu sa njim. Ocekujem savet i Vase misljenje!
Ja da sam na njegovom mestu momentalno bih joj se ispovracao u dekolte posle tih rechi.luckastalutkica:Tacno tako mu kazi:"Tesko mi je da te razocaram zato sto mi puno verujes.Desio mi se slucajan susret sa bivsim i emocije su se vratile.Sigurna sam u ono sto on oseca prema meni, a i moja osecanja su dosla do izrazaja.Sasvim sam sigurna da zelim vezu sa njim."
sinnke:e zene zene sve ste iste... ma ne zasluzujete niciju ljubav... samo idioti vam je mogu dati![]()
![]()
![]()
Ahahahahahahahahahahahhahahaahahhha e VALA STVARNO.....LePiaf:Ja da sam na njegovom mestu momentalno bih joj se ispovracao u dekolte posle tih rechi.