Kako reci "kraj" posle 2 god.?

• Začetnik teme Začetnik teme Lira
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
?:
pa nekako ga iznerviraj i navedi da on tebe ostali, kao stho tu dali primer sa ovom temom :>

e ynam pocni da drzis dijetu i nerviraj ga shto uvek jedes posebno popizdece nemoj da se kupash nekoliko dana i ne znam tako

Nekako citajuci tvoje ranije postove, dolazim do zakljucka da si nekako DEBELA :)!
Jer nikako da prevalis preko te 'debljine'...nikako konkretno da se izrazis na temu, vec samo forsiras tu'debljinu'....:) ruzno ti je to!
Ali zapamti debeli ljudi su nekako srdacniji, oslobodi se kompleksa.... 8-) !

Vidi ovako ....
Prvo se lascivno obuci vacjari ga za vreme izlaska ... pokusaj i da mu stavis ruku u slic?... pa ga privedi na divlji sex gde ces traziti da te povredi sve dok to ne uradi ... i onda kad se sve zavrsi kazi mu da je to oprostajni sex da volis bivseg tipa i ako ce mu biti lakse moze da te pocepa za zbogom... posle toga ti sigurno nece zameriti! :twisted: :twisted:

Captain Jack Sparrow:
Vidi ovako ....
Prvo se lascivno obuci vacjari ga za vreme izlaska ... pokusaj i da mu stavis ruku u slic?... pa ga privedi na divlji sex gde ces traziti da te povredi sve dok to ne uradi ... i onda kad se sve zavrsi kazi mu da je to oprostajni sex da volis bivseg tipa i ako ce mu biti lakse moze da te pocepa za zbogom... posle toga ti sigurno nece zameriti! :twisted: :twisted:

Kakva irooooooooooooooooooooonija! :) :)

Perzefona:
Nekako citajuci tvoje ranije postove, dolazim do zakljucka da si nekako DEBELA :)!
Jer nikako da prevalis preko te 'debljine'...nikako konkretno da se izrazis na temu, vec samo forsiras tu'debljinu'....:) ruzno ti je to!
Ali zapamti debeli ljudi su nekako srdacniji, oslobodi se kompleksa.... 8-) !

a na koju temu da se izrazim, sta bi ti volela da cujes
mozes li da mi izdvojis ostale, konkretne predloge? posto ja ne pisem konkretno, mora da je na ovih 10 strana prstalo od konkretnih predloga a meni su promakli
mozda ja forsiram, a mozda i ti primecujes.....znas ono projekcija :)

e,a ko volis debele, imam pravu osobu za tebe !!!!!!!

Ne samo Ja pa i mnogi verovatno, ne bi zeleli da slusaju o tvojoj debljini...ti ne raspravljas o temi, ti ne dajes savete, ti ne pokusavas da pricas o interesantnom....ti raspravljas i pricas o debljini, pa i na filozofiji!!!!!! Ta naravno da sam zenstvena, DEBELA...najela se pepelaaaa :) :) :) :), ako vec hoces, posto insistiras!
p.s.Ali sad ozbiljno, jednostavno ne svrstavam ljude na mrsave i debele...ali me ne interesuje taj tvoj 'buckasti' odozgo!

Lira:
Naime, ne znam kako na sto bezbolniji nacin da kazem istinu. Tesko je razocarati nekoga ko Vam puno veruje. Desio mi se slucajan susret sa bivsim i emucije su se vratile. Sigurna sam u ono sto on oseca prema meni, a i moja osecanja su dosla do izdrazaja. Sasvim sam sigurna da zelim vezu sa njim. Ocekujem savet i Vase misljenje!

Tacno tako mu kazi:"Tesko mi je da te razocaram zato sto mi puno verujes.Desio mi se slucajan susret sa bivsim i emocije su se vratile.Sigurna sam u ono sto on oseca prema meni, a i moja osecanja su dosla do izrazaja.Sasvim sam sigurna da zelim vezu sa njim." Ako ti je tesko to da izgovoris napisi na papir i nauci napamet pa kad budes zelela da mu kazes izrecetuj.

luckastalutkica:
Tacno tako mu kazi:"Tesko mi je da te razocaram zato sto mi puno verujes.Desio mi se slucajan susret sa bivsim i emocije su se vratile.Sigurna sam u ono sto on oseca prema meni, a i moja osecanja su dosla do izrazaja.Sasvim sam sigurna da zelim vezu sa njim."
Ja da sam na njegovom mestu momentalno bih joj se ispovracao u dekolte posle tih rechi.

Back