Kako reagujete

Meni se to ne desava, jeste ponekad ranije, i uvek mi je bilo neprijatno.
ma sta te briga;)

- - - - - - - - - -

sve najgore o takvim muškarcima
šofercine

- - - - - - - - - -

sve najgore o takvim muškarcima

sta da im radis

- - - - - - - - - -

Pa ne secam se.
Ali svakako ne reagujem na to...
ja se cak ni ne okrecem kad me neko doziva na ulici...
tako su me u srednjoj jurili tj.zezali pa sam nnavikla da iskuliram
pa ti si kul:)

Kako reagujete kad vam neki muskarac dobacuje "maco....." ili bilo sta slicno...
da li vas to nervira?
da li vam to dize samopouzdanje?
da li vam to laska?

Meni je to uzasno. Znas kako je grozno kad ides trotoarom pored nekog gardilista i onda pocnu da zvizde i dobacuju. Ili kad idem ulicom a prodje neko u autu i svirne pa mi toliko neprijatno, tacno osjetim kako se zacrvenim. To su za mene neotesane seljacine i sirovine, fali im par dasaka u glavi cim ne mogu da smisle neki normalniji i kulturniji pristup. Jadno.

Najjaci, ali najjaci su oni koji dobacuju cesta zenska imena u nadi da ce se devojka okrenuti. Ako imas neko cesto ime (Jelena, Marija, ne znam sta je sad moderno ebem li ga, matora sam), onda ces se okrenuti, pa ce ovaj gadni cika da misli da je postigao cilj. Ne znam ko se setio tog idiotluka.

Najjaci, ali najjaci su oni koji dobacuju cesta zenska imena u nadi da ce se devojka okrenuti. Ako imas neko cesto ime (Jelena, Marija, ne znam sta je sad moderno ebem li ga, matora sam), onda ces se okrenuti, pa ce ovaj gadni cika da misli da je postigao cilj. Ne znam ko se setio tog idiotluka.

Mislim da cak ima ta fora u nekom filmu. Hahahahh neces vjerovati ali setamo se moje dve drugarice i ja glavnom ulicom. Ja sam Jelena, sa mnom su Sanja i Milana. Prolazimo mi pored jedne klupe a neko doziva: Milana Milanaaa Milanaaaa i okrece se Milana a i nas dve da vidimo ko je zove, a neki momci sjede i svi prsnemo u smijeh. Momci nisu bili sirovine, tacno se vidi da su iz dosade to radili, onako mangupski. Ali mi prosto nismo mogli da vjerujemo da su oni pored JELENE i SANJE dozivali Milanu i pogodili ime :zcepanje:

Kako reagujete kad vam neki muskarac dobacuje "maco....." ili bilo sta slicno...
da li vas to nervira?
da li vam to laska?

kad sam bila mala, to me je zbunjivalo i plasilo (tipa "sad ce onaj da skoci za mnom i da me siluje")
onda je naisao period kad mi je to laskalo i podzalo samopuzdanje (tipa " uuu, vidi onaj, kako bi rado skocio na mmene i silovao me da moze")
a, sada mi se uglavnom i ne desava, a da mi se desi, pomislila bih "vidi ovaj bolesnik, lozi se na tetke"

da li vas to nervira?
da li vam to laska?

Ne volim to kad čujem ni od muškaraca a još manje od žena.
Ne laska mi ,ne nervira me ,nema to veze sa samopouzadnjem.
Jednostavno, ne volim prisnost koju time žele da ostvare.
Don't call me baby :mafijas:

Jedna moja drugarica tako pizdela kad jer su joj uvek dobacivali ovi iz komunalca... :mrgreen:
Dodje na fax besna ko ris :"Pa ebem mu majku, svima dobacuju sa skele, sa gradilista, iz kafica, sa klupa... samo meni klosari iz komunalca.!" :)))))
Umirali smo od smeha... obozavam je...

Back