Kako reagujete na muške suze ?

znaci materica polaze pravo na suze kao intelektualnu svojinu...pazljivo...rizikujes etiketu sifrazetkinje :lol:

okolnosti su ono sto utice na osobu...ovde nema specifikacija tako da je pojam rastegljiv

al kazu da je zubobolja slicna porodjaju...ne znam...nisam se poradjao dosad :lol:
...ne razumemo se slonche ich...kakve bre okolnosti...treba biti hrabar...i na strashnom mestu postojati...na koga ja da se oslonim ako mm pochne da plache a...da li to znachi da onda ja ne mogu vishe da plachem,jer ne cemo valjda to da radimo u duJetu,to nikako...:mrgreen:

...ne razumemo se slonche ich...kakve bre okolnosti...treba biti hrabar...i na strashnom mestu postojati...na koga ja da se oslonim ako mm pochne da plache a...da li to znachi da onda ja ne mogu vishe da plachem,jer ne cemo valjda to da radimo u duJetu,to nikako...:mrgreen:

kadar biti stici i uteci...iliti...brze noge glacu spasavaju...stratesko povlacenje
slobodna interpretacija taktickog povlacenja je...bezte noge posra vas ****** :lol:

gutajuci sve u sebi covek moze sebe dovesti do infartka...
ili do eksplozije emotivne bure pracene...paa...dajem ti kreativnu slodobu predpostavki
verujem da ljudi trebaju biti medjusobni oslonac jedni drugima u svim zivotnim aspektima
ali to je samo do mene :)

kadar biti stici i uteci...iliti...brze noge glacu spasavaju...stratesko povlacenje
slobodna interpretacija taktickog povlacenja je...bezte noge posra vas ****** :lol:

gutajuci sve u sebi covek moze sebe dovesti do infartka...
ili do eksplozije emotivne bure pracene...paa...dajem ti kreativnu slodobu predpostavki
verujem da ljudi trebaju biti medjusobni oslonac jedni drugima u svim zivotnim aspektima
ali to je samo do mene :)
pa imam ja oslonac,al hebesh oslonac ako ce i on plakati :lol:...e sve shto si naveo ja znam poodavno kao mogucnosti u odredjenim situacijama,ali poshto sam sada verujem pristrasna jer ja imam bash jednu odredjenu situaciju nemam bash veliki izbor...boriti se ili uteci...zapetljano je jer mi ni jedan izbor4 ne obecava bash pobedu, vishe je to od dva zla manje :)strategiju pravim vac par dana, ja sam naravno u prvom redu ali su mi ostali vojnici neshto slabi...msm shta reci nego se smejati i po malo plakati a u medjuvremenu delati shto pametnije,po mogucstvu...:mrgreen:

muske suze? suze su suze...ljudi placu kada su povredjeni, kada ih nesto boli, kada su tuzni i ide mi na nerve ta fraza muske suze...kao da su muskarci bica koja nemaju osecanja ili takve slicne gluposti...mada verujem da im je teze da zaplacu (o razlozima za to ne bih sada, a i mislim da su uglavnom opste poznati)
bilo koje suze, ako nisu fol, izazivaju zelju da kazem ili ucinim nesto da osobu utesim

Потписујем!

I dan danas mi to jede dušu. Razdire. I proždire. Kada se setim tih reči. Tog pogleda i trenutka. Kad god legnem u krevet, ja to u svom umu vidim. I moja savest zbog toga, "čista" nije. Potpuno sam pogrešno bila odreagovala i sebe se zbog toga stidim. I to će me jesti, dokle god sam živa, dokle dišem, jer meni to jeste značilo i ne znam zašto nisam odreagovala kako treba. Ne znam. Svega mi najmilijeg, ne znam. I to ne mogu da ispravim. Do dana današnjeg znam svakoj reči ton, svaku suzu koju je upila ta bora smejalica. Sve bih dala na svetu, da je u mojoj moći sada da ispravim. I sa punim pravom, smatram da mi nije dato. Da bude ispravljeno. Reagujem tako...kako reagujem...sada me ni pola zbog toga nema. Beskrajno mi je žao. Do srži. ♥

Back