Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
a to jok...delimo fifti-fifti...al suze...hebote chemu vam sluze mooda osim za produzetak vrste...ako je po diflotu onda su radnje...pere,pegla,itd.eksluzivna zenska svojina![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a to jok...delimo fifti-fifti...al suze...hebote chemu vam sluze mooda osim za produzetak vrste...ako je po diflotu onda su radnje...pere,pegla,itd.eksluzivna zenska svojina![]()
a to jok...delimo fifti-fifti...al suze...hebote chemu vam sluze mooda osim za produzetak vrste...![]()
a to jok...delimo fifti-fifti...al suze...hebote chemu vam sluze mooda osim za produzetak vrste...![]()
Šta bismo češkali kad smo zamišljeni?
To nesto kao stimulacija mozga?![]()
...ne razumemo se slonche ich...kakve bre okolnosti...treba biti hrabar...i na strashnom mestu postojati...na koga ja da se oslonim ako mm pochne da plache a...da li to znachi da onda ja ne mogu vishe da plachem,jer ne cemo valjda to da radimo u duJetu,to nikako...znaci materica polaze pravo na suze kao intelektualnu svojinu...pazljivo...rizikujes etiketu sifrazetkinje
okolnosti su ono sto utice na osobu...ovde nema specifikacija tako da je pojam rastegljiv
al kazu da je zubobolja slicna porodjaju...ne znam...nisam se poradjao dosad![]()
...ne razumemo se slonche ich...kakve bre okolnosti...treba biti hrabar...i na strashnom mestu postojati...na koga ja da se oslonim ako mm pochne da plache a...da li to znachi da onda ja ne mogu vishe da plachem,jer ne cemo valjda to da radimo u duJetu,to nikako...![]()
pa imam ja oslonac,al hebesh oslonac ako ce i on plakatikadar biti stici i uteci...iliti...brze noge glacu spasavaju...stratesko povlacenje
slobodna interpretacija taktickog povlacenja je...bezte noge posra vas ******
gutajuci sve u sebi covek moze sebe dovesti do infartka...
ili do eksplozije emotivne bure pracene...paa...dajem ti kreativnu slodobu predpostavki
verujem da ljudi trebaju biti medjusobni oslonac jedni drugima u svim zivotnim aspektima
ali to je samo do mene![]()
muske suze? suze su suze...ljudi placu kada su povredjeni, kada ih nesto boli, kada su tuzni i ide mi na nerve ta fraza muske suze...kao da su muskarci bica koja nemaju osecanja ili takve slicne gluposti...mada verujem da im je teze da zaplacu (o razlozima za to ne bih sada, a i mislim da su uglavnom opste poznati)
bilo koje suze, ako nisu fol, izazivaju zelju da kazem ili ucinim nesto da osobu utesim
Ne potpisuj ništa dok dva puta ne pročitaš ono što je sitnim slovima napisano.
Ахаха, Еш, ово је за Осмех дана!!!
Qq kume, sada si i mene rasplakao![]()