Kako razumete ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, meni izgleda kao: ''Hej, hajde, seti me se, radim sve što mogu u to ime!''
Bila su aktuelna još pisma i mislim... nekom sam ih pisala dok je bio u vojsci, stricu, bratu, ali nikad nisam dobila odgovor na njih. Svako je imao preča posla od toga da mi napiše koji red nazad, a lično sam odvojila svoje vreme i mislila sve iskreno.
My tea's gone cold, wondering why...
Da, jednom shvatiš...
Umoriš se od čekanja... Prosto, nikome nije stalo.

Evo gledam tekst`šokantan je ` kako vi ovo shvatate?
Slusala sam je dugo ` dopadao mi se refren ` dopadao mi se ritam ` tek sad vidim reci.
Dobra pesma o fanovima fanaticima opsednutim poznatom osobom da bi tako kroz opsednutost dobili svoj delić slave i svoju višu vrednost. Takvi fanovi umisle da imaju neki poseban odnos sa poznatom osobom i onda zahtevaju posebnu pažnju od te poznate osobe.A takvu posebnu pažnju naravno ne mogu da dobiju jer poznata osoba jednostavno nema želje ni vremena da odvoji vreme za svakog ludaka koji je opsednut njome. Opsesija je gadna stvar. Ovde obožavatelj i emocionalno ucenjuje pretnjom da će nauditi sebi i drugima poznatu osobu da bi iskamčio malo pažnje. Poznata osoba reaguje kao svaka normalna osoba. Poludeli fan žedan pažnje ostvaruje svoju pretnju. Na sreću poznate osobe ludi fan nije usmerio svoj bes na njega nego na sebe i svoju devojku. Pitam se da li je Lenona ubio neki takav fan...

Back