Како разликовати љубазност од флерта и обратно?

Ајде сада без зезања.
Љубазност сам научио да препознајем још у тиејџерским годинама.
Никад се нисам зезнуо и помислио "ееее, ова оће нешто од мене"...
Једино сам знао ЈА да се усмерим на погрешну особу...
али не зато што је била љубазна.

Ајде сада без зезања.
Slažem se s tobom ljubaznost je ta koja nam je potrebna

Ајде сада без зезања.
sokole teško da će se ženska nabacivati muškarcu , znaju one svoju vrednost , mi smo ti koji za dašak ženski dubimo na glavi

sokole teško da će se ženska nabacivati muškarcu , znaju one svoju vrednost , mi smo ti koji za dašak ženski dubimo na glavi
Како ко, брате...
Ја не падам на било какве форе...
А поготово не јурим сваку сукњу која прође...
треба човек ипак да има и неко достојанство...
Нити сам ја џукела, нити су оне кучке...
Флертовање је ОК, али да дубим на глави? Јок.
Нема шансе...

pa današnje cure traže zrele momke , a ne balavce
Овде не...
променила су се времена и понашање то признајем
данас цуре пију као смукови...
Што се ме не тиче ако им одговара ОК
али то ипак нема везе са флертом...

Ih brate, u današnje vreme imam utisak da se to malo poremetilo. Devojke bukvalno naskaču na momke.
Nemoj zezati... Ja za mojih i kusur godina nisam baš nešto primetio.. Mada ima ..ne mogu da kažem, rekao bih indirektnih nepristojnih ponuda, ali pošto sam ja muškarac a mi muškarci smo malo ograničeni po tom pitanju, ne čitamo baš dobro te tajne suptilne poruke koje nam se upućuju, više očekujemo baš ono muški prilaz... Ali to se tako retko dešava, odnosno nikada...

Nemoj zezati... Ja za mojih i kusur godina nisam baš nešto primetio.. Mada ima ..ne mogu da kažem, rekao bih indirektnih nepristojnih ponuda, ali pošto sam ja muškarac a mi muškarci smo malo ograničeni po tom pitanju, ne čitamo baš dobro te tajne suptilne poruke koje nam se upućuju, više očekujemo baš ono muški prilaz... Ali to se tako retko dešava, odnosno nikada...
Onda nisi pratio dobro. Ponašanje mladih je jako upitno, ponekad se zapitam šta bi sa ženskim dostojanstvom i ponosom, jer postoji neko trend takvog ponašanja. Ne bih nikoga da kritikujem ali mediji su uveliko kreirali taj obrazac ponašanja kao prihvatljiv. I odnosmo u neku drugu temu ;)

Onda nisi pratio dobro. Ponašanje mladih je jako upitno, ponekad se zapitam šta bi sa ženskim dostojanstvom i ponosom, jer postoji neko trend takvog ponašanja. Ne bih nikoga da kritikujem ali mediji su uveliko kreirali taj obrazac ponašanja kao prihvatljiv. I odnosmo u neku drugu temu ;)
Čovek staje pokraj puta da poveze jednu strava ribu, nikada do tada nije video ništa seksepilnije, zgodnije i lepše, dok su vodili laganu konverzaciju ona mu predloži:

– Za samo 10€ nudim ti najbolji oralni seks u životu.
Čovek je pogleda, zamisli se samo na trenutak i kaže:

– Izlazi mala napolje, na šta ti ja ličim, ja sam pošten čovek, domaćin!

Devojka će na to:
– O.K. za 10€ kompletan seks, najbolji u tvom životu.

Čovek će opet:
– Beži napolje… čuješ…ja sam domaćin čovek, napolje!

Devojka izađe iz auta, čovek krene, pogleda se u retrovizor i kaže:
– E, ***** te domaćine…kad nemaš 10€!

Otprilike tako ako me razumeš

Често се деси да ми љубазност и флерт изгледају исто, просто се не може пронаћи разлика тим пре што ме спуца его и онда увек нагињем пристрасно ка томе - ако ми се свиђа сигуран сам да је флерт, а ако ми се не свиђа онда видим као љубазност. Или чак рецимо ако сам у том периоду мало потонуо са самопоуздањем онда све видим као љубазност. Како остати рационалан и правилно проценити о чему се ради и колико ви често будете у "флертним" ситуацијама ? За мене вечна загонетка
Ne mogu sad pišem , ali bilo je par komada. Neki drugi put.

Back