Kako "RAZDIJEVICITI"

jesam probao sam,dovoljno bude vlazno i sve to .,ali kad stavim i probam nece da ude i tocka.,dali je problem u pocetku ,dali treba drugacije da krenemo?
- probam da je "zaslinim" mozda ude...:)

ma normalno je da ne moze da udje u pocetku imas srece sto ne vristi i ne kuka od bolova, tako da ces u svakom slucaju uspeti nekad, mada i dalje savetujem da se teritorija prsticima prvo ispita

Pokusao sam,nikako neide.,ona ne zeli na mene (iz nekog razloga) ,.a ja dok sam na njoj nemogu da ga "uteram" .,dali moze kakva uputa,pomoc ili nesto slicno .. :)

Hvala unaprijed..

Za početak, skini joj hulahopke. z:lol:
A ozbiljno govoreći, probaj ti to prvo bez ovaj giokice. Ako ti uspe da je doteraš do orgazma par puta (kako? probaj, samo će ti se kasti), pa ondak nećeš da imaš problema. Što reče uvažena sagovornica, za kukove (il još bolje za ramena da ne iskliza), pa... z:)
(Mož nešto da joj podmetneš pod goozu, biće ti zgodnije)

Ako nece, znaci da nije dovoljno ostar.
Dakle,
1_pencil_sharpener.jpg

Sila Boga ne moli........i nije ti baš neko poređenjez:hm: A mislim da postavljač teme ne želi da njegovoj devojci prvi put ostavi utisak silovanja.z:hm:

Mislim da je decko vise uplasen od male. Oce bre deca danas da se posto poto oprcaju, a bez da se maze i ljube u usta... Nek vide malo da ne ide tako :D Mlada pica nije dovoljno zrela, a kurche nedovoljno bildovano redovnom masturbacijom.

Back