Kako proživljavate tugu

UU sine, bacim se u tezak mrak. Totalna destruktivna energija. Uvucem se u sebe i svoju ljusturu. Ljudi to vide u meni, tada me ostave na miru. Iznutra je praznina, ne zelim nikoga da cujem, nikoga da vidim, cak ni sebe...I od te tacke, polako na gore. Nesto jednostavno, lepo kao cokolada. Serija, najobicnija komedija. Sta god, samo lagano da podigne...

UU sine, bacim se u tezak mrak. Totalna destruktivna energija. Uvucem se u sebe i svoju ljusturu. Ljudi to vide u meni, tada me ostave na miru. Iznutra je praznina, ne zelim nikoga da cujem, nikoga da vidim, cak ni sebe...I od te tacke, polako na gore. Nesto jednostavno, lepo kao cokolada. Serija, najobicnija komedija. Sta god, samo lagano da podigne...

:> :> :>

uvatim drugaricu neku
al jednu!
ne mogu kad smo više od 2 kokoške, guši me buka
popijemo nešto
izgladnimo se i ne spavamo da bismo bile nesmotrenije
onda je nagovorim da dzeparimo starice :)
onda sednemo u osmicu vozimo se pet kruga, izađemo recimo u stanovo i pešačimo nazad sat i po vremena do kuće
onda sednemo pustimo neku komik seriju, pa legnemo pa zaspemo
pišamo ili kakimo u međuvremenu isto
nakon što zaspemo hrčemo i balimo i umokrimo krevet
ustanemo i sva tuga izašla na pore i duplje ljudske razne

radikalno do dna. spustam se u ponor svoje dushe. prezivim intezivno i dramaticno. onda izadjem u lep suncan dan i kazem ma ko te yebe zivot je lep
ali nekad postoje ljudi koji nam izazivaju tinjajuci bol. kao kul si pa ne ides do dna a onda ne mozes ni na vrh. na vrhu si i nisi. stalno opijen dok te nemir boji

nekad smo na neki cudan nacin povezani sa nekim i kao da se stvore neraskidive veze. i da nikad nista ne bude neka nit ka njima je uvek tu.
jednostavno ostave trag vecni. tu se smeste u nama i sasstavni su deo. nema čupanja.treba to prihvatiti spokojno.

Poslednja izmena:

Back