Kako provodite slobodno vreme?

Највише слободног времена проводим радно. Кад дођем из фирме кући сеоских послова много.. њиве, пластеници, воћњак.. Једино недеља максимално искористим.. волим да одем на Фрушку Гору у природу, који ресторан, негде у град на сладолед са породицом... Углавном мало, врло мало слободног времена. Пре месец дана био сам на одмору у Холандији и Белгији неколико дана и баш напунио батерије.

Poslednja izmena:
Volim da se nalazim sa društvom ako neko od njih ima vremena. Ako ne, volim da provodim vreme kreativno: nešto crtajući ili prevodeći (to mi je hobi već dug niz godina). Naravno, još uvek sam gejmer u sakou starom, tako da tu i tamo odigram pokoju video igru koja mi se učini zanimljivom. Filmove, pa i serije, malo ređe gledam u ovom periodu.

bila je velika rasprava na forumu kada je neko napisao da u slobodno vreme ide kod frizera. rasprava na temu da li je sredjivanje frizure obaveza, ili se kod frizera ide u slobodno vreme :lol:
inace, kad bas, bas nemam obaveze volim da igram igrice na krsti :) ali vecinu vremena provodim radeci.

Back