Kako protiv nekulturnih i bahatih policajaca?

68Charger440:
A sto uopste prestizati vozila?

Ja ne pamtim kad sam zadnji put video da neko nekog prestize ovde u Americi. Doduse jeste da kod nas ulice uglavnom imaju 2 trake, ali i na onim ulicama gde ima samo 1 traka nema prestizanja, sviranja i slicno.

E sad me razocara. Ja mislio amerika je automobilska nacija.
A kad ides medjugradskim putem sa po jednom trakom recimo, nemoj reci da svi voze 50 mph u koloni?

Koliko vozi prvi toliko voze i ostali. Nema prestizanja, sviranja i slicno.

Pa kad sam letos bio u Srbiji cekam na rampi da voz prodje, a iza mene poprilicno duga kolona. I pored mene staje auto (iako je bila samo jedna linija). I nije se rampa ni pocela dizati on vec dodaje gas i hoce da prodje ispred mene. Da sam imao neko mocnije auto nebi ga sigurno pustio pa makar on zavrsio u sudaru (sto bi se i desilo da nije otisao pre mene).

O sviranju da ne spominjem.

PredatorBG11:
Pa covek i kaze da nisu drzali propisno odstojanje.Zato je krenuo da ih sve zaobidje.
to je ozbiljan problem. nadzidze se jedan drugom u boolju, pa mi cupkamo kilometrima iza njih! ja uvek upotrebljavam tu foru, vraćanja na pola linije..ali, nekad nemaš kud, neretko ide po tri kamiona, a da ne ostave ni mrvu prostora!
strašno!
mada ima i kamiondzija koji "sarađuju" što je super.

68Charger440:
Koliko vozi prvi toliko voze i ostali. Nema prestizanja, sviranja i slicno.

Pa kad sam letos bio u Srbiji cekam na rampi da voz prodje, a iza mene poprilicno duga kolona. I pored mene staje auto (iako je bila samo jedna linija). I nije se rampa ni pocela dizati on vec dodaje gas i hoce da prodje ispred mene. Da sam imao neko mocnije auto nebi ga sigurno pustio pa makar on zavrsio u sudaru (sto bi se i desilo da nije otisao pre mene).

O sviranju da ne spominjem.

Welcome to Serbia! :D
Pa tako ti je ovde na svakom semaforu, haha ! Taksisti, dzipovi, golfovi i dostavna vozila se redovno utrpavaju.

Ali ipak ne mogu da verujem, UOPSTE SE NE OBILAZITE? Pa sta ce vam onda mustanzi, dajte ih nama, a vama eto yuga i stojadina.

Pre neko jutro je autobus pod pratnjom jednog pandurskog bmw-a , koji je išao ispred njega zauzeo dve trake u sred Beograda. Voze se oni opušteno 50 na sat, ne mare što su dve trake zaustavili i što je iza kolona, a ljudi pi...zde jer žure na posao. Autobus poluprazan, vozi dal neke turiste ili navijače, pojma nemam. Uglavnom kad smo već popizdeli i počeli da ga obilazimo i kad smo stali na semaforu. Usporio pandur i krenuo redom da psuje sve okolo koji su obišli autobus i koji su skretali na semaforu levo. Onda došao do nas i počeo da preti nešto. Lupeta kako nismo vezani, a obojici nam pojas zakopčan. E sad po zakonu znam da je zabranjeno preticanje vozila pod pratnjom, ali da li to znači onda i da policija sme da radi šta hoće i na bulevarima gde su dve i tri trake. Da li to znači da treba ceo grad da bude zakrčen zbog njihovih igrarija . Dokle će da izigravaju šerife i budu nedodirljivi. Ovo je naš grad i slažem se da svi trebamo da poštujemo jedni druge, ali kako kad običan policajac, dodje i počne da te vredja. Jednom drugom prilikom kada sam ablendovao pandurima da stanu, jer je u obližnjoj diskoteci bila tuča. Uzeli su mi dozvolu da provere, a onda su mi dali još i da duvam, da provere jel sam pijan. Budale. Posle kažu da ljudi ( gradjani ) treba da saradjuju sa policijom. Poučen lošim iskustvom neću više da saradjujem.

Blackaquarius:
Jednom drugom prilikom kada sam ablendovao pandurima da stanu, jer je u obližnjoj diskoteci bila tuča. Uzeli su mi dozvolu da provere, a onda su mi dali još i da duvam, da provere jel sam pijan. Budale. Posle kažu da ljudi ( gradjani ) treba da saradjuju sa policijom. Poučen lošim iskustvom neću više da saradjujem.

Verovatno su zakon i njegova pravila iznad ljudskog života. Tužno ali istinito u zemlji Srbiji.

jeste, meni nose auto ispred moje kuće, jer pobogu nema mesta za prolaz, a mesta koliko hoćeš, jer se ne parkira na trotoaru.
a kada ih zovem jer mi neko zagradio garažu, i nema ga satima, ne reaguju,
ili kada odem u muriju i požalim se na obližnji kafić kako deca moraju na ulicu, požešku koja je izuzetno prometna, jer se majstori parkiraju pod pravim uglom u odnosu na trotoar...kažem, stavite stubiće da deca mogu da prolaze... oni kažu nije naša nadležnost!?
a za nekih 10 tak metara stoji murkan i kao pomaže deci da pređu ulicu na semaforu?
a ovamo moraju da izlete u desnu traku?
ko je tu lud?

pajamaca:
jeste, meni nose auto ispred moje kuće, jer pobogu nema mesta za prolaz, a mesta koliko hoćeš, jer se ne parkira na trotoaru.
a kada ih zovem jer mi neko zagradio garažu, i nema ga satima, ne reaguju,
ili kada odem u muriju i požalim se na obližnji kafić kako deca moraju na ulicu, požešku koja je izuzetno prometna, jer se majstori parkiraju pod pravim uglom u odnosu na trotoar...kažem, stavite stubiće da deca mogu da prolaze... oni kažu nije naša nadležnost!?
a za nekih 10 tak metara stoji murkan i kao pomaže deci da pređu ulicu na semaforu?
a ovamo moraju da izlete u desnu traku?
ko je tu lud?

Auuuu ne pričaj mi ništa o prometnim ulicama. Najgore je to što, dok neko ne pogine, niko nije nadležan i sve boli uvo. Ogradjuju se o nadležnost, a sve mogu da završe jednim kraćim pozivom prijatelja, kad njima nešto treba onda povlače veze i sve se završava. Moja sestra prelazi Vojvode stepe kod Više Elektrotehničke. Tramvajdžije neće da stanu na pešački da puste starije ljude i decu a o vozačima da ne pričam. Lepo je obeležen pešački prelaz, napisano škola na asfaltu ali niko ne mari. Džaba keva zvala saobraćajnu policiju, niko ne mari. Da su bar jednog pandura postavili da stoji, nego ni to.

Blackaquarius:
Auuuu ne pričaj mi ništa o prometnim ulicama. Najgore je to što, dok neko ne pogine, niko nije nadležan i sve boli uvo. Ogradjuju se o nadležnost, a sve mogu da završe jednim kraćim pozivom prijatelja, kad njima nešto treba onda povlače veze i sve se završava. Moja sestra prelazi Vojvode stepe kod Više Elektrotehničke. Tramvajdžije neće da stanu na pešački da puste starije ljude i decu a o vozačima da ne pričam. Lepo je obeležen pešački prelaz, napisano škola na asfaltu ali niko ne mari. Džaba keva zvala saobraćajnu policiju, niko ne mari. Da su bar jednog pandura postavili da stoji, nego ni to.
Najgore je što i kada neko pogine, sve se slegne za 3 dana kao da ništa i nije bilo.

Back