Ljudi, polako, zaista ne zelim rasparavu a po najmanje svadju medju nama...nema razloga.Ima recenica gde ste potpuno u pravu i slazem se sa vama ali ima recenica u kojima nalazim vase ne razumevanje.Istina je da niko nema hrabrosti da krene prvi jer ako se ostali ne pridruze iako zele onda smo tek nagrabusili mi koji smo hrabriji.Iz tog razloga sam vas pitala za savet ili predlog.Zelimo da se obratimo anonimno u ime celog kolektiva nekakvom tuzbom i zato sam vas pitala da li neko mozda zna gde mogu naci tekst kao...kako bih rekla....semu,za pisanje takve jedne tuzbe ili prestavke za mobing.
Razumem ja da treba cuti obe strane i istina je da kod privatnika nikada nisam radila te ne znam kakvi se terori trpe ali zar bi trebalo raditi kod privatnika da bi se pozalili na sefa koji radi u drzavnoj firmi i koji nas zaista bezrazloga terorise, psuje, ogovara, vice?????Nismo razmazeni i stvarno radimo punih osam sati, u zavisnozti od guzve i razlicitim tempom.Ako bi slucajno ostali bez posla na 15-ak minuta, ona odmah dolazi i vice i "nalazi" nam posao....tipa....ono sto ste jesenas preneli na ove police sada vratite ovde na ove da bi s' proleca opet vratili na ove iste.Pa sta je to nego maltretiranje bez ikakve potrebe.
I nisam za to da se ovde svadjamo da bi muzeve i decu kuci docekale sa osmehom!!!!!!
Pozdrav za sve!!!
Samo nemoj ti da srocis anonimnu zalbu, prepoznace te po pravopisu, a mozda i nece, mozda ste svi u kolektivu takvog poznavanja maternjeg jezika. Mozda bas stoga i ogorcenost sefa na podredjene.