- Poruka
- 70.073
I djordja davida.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam pricao o muzici nego o stavu....a drugo, sta ces ti sa glupacama? kako ti se svidja glupaca?ma te glupace slusaju cajke ja to ne slusam ja slusam dip parpl stonse đeferson eirplein rej čarlsa![]()
Ne kazem da budes bezobrazan nego pristojan....i da ne prilazis ako vidis da je glupaca....ili jos misli da je lezbejka...gle nece niti jedna niti da te pogleda ako nemas para ako joj se obratis riskiras da te poprskaju suzavcem
Ne kazem da budes bezobrazan nego pristojan....i da ne prilazis ako vidis da je glupaca....ili jos misli da je lezbejka...![]()
Naucno dokazano u istrazivanju.Zvuči kao neki naslov sa Monda.
Je l to neka potkrepljena hipoteza ili vlastiti dojam?
Svaka emocija ima svoj intenzitet i duzinu trajanja. Naucnici kazu da ljubav prema nekoj osobi kao emocija moze da traje max 7 godina. Posle prelazi u nesto drugo.Naucno dokazano u istrazivanju.
Pa roditelji ti u penziji, šta se brineš za njih, mogu oni bez tebe. Seli se u neke muslimanske zemlje i postani musliman, oni će ti naći ženu.radim dobio sam za stalno vratili su se i roditelji sad su u penziji nemrem sad otic. nema vise idiota iz 90tih koji su huskali Hrvate na Srbe to je sad EU drzava nema vise zezanja,al zene su ovdje sve sponzoruse
Nikad nisam doživeo ljubav,nikad se nisam niti jednoj sviđao iako sam kul dečko. Mogu svakoga nasmijati,obrazovan sam,radim imam kola,kazu da dobro izgledam i opet me niti jedna ne želi. Vole samo neke propalice i bitange. Da li da i ja postanem takav?
sve su iste glupace psihopati sponzoruse sizofrenicarke obozavaju turke
Sta bravo, jel citas ti, taj te nasmeje, pa te raskomada u sumi
Osim ako ne mozes da osecas ljubav po svojoj volji prema bilo komeSvaka emocija ima svoj intenzitet i duzinu trajanja. Naucnici kazu da ljubav prema nekoj osobi kao emocija moze da traje max 7 godina. Posle prelazi u nesto drugo.
PostaniNikad nisam doživeo ljubav,nikad se nisam niti jednoj sviđao iako sam kul dečko. Mogu svakoga nasmijati,obrazovan sam,radim imam kola,kazu da dobro izgledam i opet me niti jedna ne želi. Vole samo neke propalice i bitange. Da li da i ja postanem takav?