Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 184.085
Ne znam dal ste znali ali na jeftinijim gumama kao sto su Sava Eskimo i Trajal dubina sare na zimskoj gumi je 6 milimetara dok je na gumama premium brendova kao sto su Pirelli, Bridgestone, Yokohama, Goodyear i Michelin dubina sare 9 milimetara.
Sad nisam ja merio na svim gumama ali moj drugar jeste merio na svojim ganc novim sava eskimo i njemu je bila dubina sare 6 milimetara dok je meni na proslogodisnjoj Pirelli Scorpion Ice&Snow doduse 4x4 modelu bila 8.5 milimetara.
Zato je Sava jeftinija i zato se mnogo brze trosi
To vam govorim zato sto je sada sezona kupovine zimskih guma pa da se ne zajebete da uzmete Savu jer ima da vam se potrosi za jednu sezonu...
Zato kad kupujete ili uzimajte Tigar ako vam treba za najosnovnije potrebe guma , ili ako hocete skuplje uzimajte neki od ovih premium brendova...
Ali na svakoj koju kupujete izmerite dubinu sare
Sve u svemu dobro razmislite pre nego kupite nove gume...
izdvojiti par stotina evra za nove zimske gume nije mala investicija .
Sad nisam ja merio na svim gumama ali moj drugar jeste merio na svojim ganc novim sava eskimo i njemu je bila dubina sare 6 milimetara dok je meni na proslogodisnjoj Pirelli Scorpion Ice&Snow doduse 4x4 modelu bila 8.5 milimetara.
Zato je Sava jeftinija i zato se mnogo brze trosi

To vam govorim zato sto je sada sezona kupovine zimskih guma pa da se ne zajebete da uzmete Savu jer ima da vam se potrosi za jednu sezonu...
Zato kad kupujete ili uzimajte Tigar ako vam treba za najosnovnije potrebe guma , ili ako hocete skuplje uzimajte neki od ovih premium brendova...
Ali na svakoj koju kupujete izmerite dubinu sare

Sve u svemu dobro razmislite pre nego kupite nove gume...
izdvojiti par stotina evra za nove zimske gume nije mala investicija .