spavach
Poznat
- Poruka
- 9.100
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da trebas traziti negde u okviru svoje generacije, plus minus, nesto malo razlike u godinama.Nemam baš uspjeha s ženama, doduše imam prolaza kod nekih žena ali te nisu toliko zgodne a što je najgore nerijetko nisu baš ni čiste u glavi posve. Ja bi to želio promijeniti, da budem privlačan onima iz naslova. Jedan put sam to pitanje pitao jednu mladu atraktivnu djevojku, ona mi je odgovorila, " Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
e jebeees ga ti, ne moze biti u jednom paketu i zgodna-duhovita-lepa-pametna plus normalna, normalna je nezgodna-ruznjikava u najmanju ruku-i prosecno inteligentnaNemam baš uspjeha s ženama, doduše imam prolaza kod nekih žena ali te nisu toliko zgodne a što je najgore nerijetko nisu baš ni čiste u glavi posve. Ja bi to želio promijeniti, da budem privlačan onima iz naslova. Jedan put sam to pitanje pitao jednu mladu atraktivnu djevojku, ona mi je odgovorila, " Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
msm da nisi sustinski shvatio problematiku, mada si iz najbolje namere pisao.mislim da trebas traziti negde u okviru svoje generacije, plus minus, nesto malo razlike u godinama.
I da, garderoba stav i samouverenost itekako cine coveka. Poradi na tome.
LsuPa jel rekosmo mladi i zgodni traze mlade i zgodne.
Znaci ostajemo ti mi nezgodne
Da, ima niz primjera di su zgodne žene u vezi s alkoholičarima i narkomanima ružnim kao ponoć.Pravila postoje da bi se krsila, znaci najvaznija je inventivnost. Nikad nije problem u novcu,lepoti,godinama vec u pristupu.
Koliko znam najbolje zene su uvek bile sa ljudima s kojima ne bi izasle ni na kafu, aali koji imaju svoje nacine.
a mora valjda i malo ludae jebeees ga ti, ne moze biti u jednom paketu i zgodna-duhovita-lepa-pametna plus normalna, normalna je nezgodna-ruznjikava u najmanju ruku-i prosecno inteligentna
To su vidljivi ekstremi, ono sto se ne vidi su ljudi koji drze do sebe i nisu primetljivi, osim ako ih bas trazis.Lsu
Da, ima niz primjera di su zgodne žene u vezi s alkoholičarima i narkomanima ružnim kao ponoć.
Nemam baš uspjeha s ženama, doduše imam prolaza kod nekih žena ali te nisu toliko zgodne a što je najgore nerijetko nisu baš ni čiste u glavi posve. Ja bi to želio promijeniti, da budem privlačan onima iz naslova. Jedan put sam to pitanje pitao jednu mladu atraktivnu djevojku, ona mi je odgovorila, " Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
Piši manje na "politici", a više na "LjiSu"Nemam baš uspjeha s ženama, doduše imam prolaza kod nekih žena ali te nisu toliko zgodne a što je najgore nerijetko nisu baš ni čiste u glavi posve. Ja bi to želio promijeniti, da budem privlačan onima iz naslova. Jedan put sam to pitanje pitao jednu mladu atraktivnu djevojku, ona mi je odgovorila, " Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
Što da ti kažem, imam jednog frenda Bosanca koji samo govori o ženama ali meni to dopizdio, i lipše mi je raspravljati s drugim prijateljem jeli ili nije Milan Tepić narodni heroj.Piši manje na "politici", a više na "LjiSu"
Onda j.ebati nećeš.Bar ne to što bi hteo.Proleter sam?
Šta ima od toga?Piši manje na "politici", a više na "LjiSu"
Nece ti same padati pred noge, moras malo da se potrudis. Da se podmladis ne mozes, sve ostalo mozes, ako hoces.Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
Oklen' ti to?normalna je nezgodna-ruznjikava u najmanju ruku-i prosecno inteligentna