Kako privući zgodne i normalne koke/ trebe?

Nemam baš uspjeha s ženama, doduše imam prolaza kod nekih žena ali te nisu toliko zgodne a što je najgore nerijetko nisu baš ni čiste u glavi posve. Ja bi to želio promijeniti, da budem privlačan onima iz naslova. Jedan put sam to pitanje pitao jednu mladu atraktivnu djevojku, ona mi je odgovorila, " Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
mislim da trebas traziti negde u okviru svoje generacije, plus minus, nesto malo razlike u godinama.
I da, garderoba stav i samouverenost itekako cine coveka. Poradi na tome.

Nemam baš uspjeha s ženama, doduše imam prolaza kod nekih žena ali te nisu toliko zgodne a što je najgore nerijetko nisu baš ni čiste u glavi posve. Ja bi to želio promijeniti, da budem privlačan onima iz naslova. Jedan put sam to pitanje pitao jednu mladu atraktivnu djevojku, ona mi je odgovorila, " Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
e jebeees ga ti, ne moze biti u jednom paketu i zgodna-duhovita-lepa-pametna plus normalna, normalna je nezgodna-ruznjikava u najmanju ruku-i prosecno inteligentna

Pa jel rekosmo mladi i zgodni traze mlade i zgodne.
Znaci ostajemo ti mi nezgodne
Lsu
Pravila postoje da bi se krsila, znaci najvaznija je inventivnost. Nikad nije problem u novcu,lepoti,godinama vec u pristupu.
Koliko znam najbolje zene su uvek bile sa ljudima s kojima ne bi izasle ni na kafu, aali koji imaju svoje nacine.
Da, ima niz primjera di su zgodne žene u vezi s alkoholičarima i narkomanima ružnim kao ponoć.

Lsu

Da, ima niz primjera di su zgodne žene u vezi s alkoholičarima i narkomanima ružnim kao ponoć.
To su vidljivi ekstremi, ono sto se ne vidi su ljudi koji drze do sebe i nisu primetljivi, osim ako ih bas trazis.
Poznavao sam mnoge koje zovu zavodnicima, a realno ni jedan nije zavodnik vec se zene lepe za njih zbog specificnosti koju odaju. Nacina zivota koji nije konvencionalan, a svakako nije ekstremno vidljiv.
Na isti nacin i zene koje drze do sebe, s pravom, ne idu u ekstreme i zive svoj zivot neprimetno, iako su vrlo primetne.

bas te sto nisu zgodne,imaju cesto probleme u glavi. da bude jos gore,bukvalno...
pre nekog vremena mi drug isprica pricu,kaze zavrsio sam s nekom u krevetu,legnemo mi,ona meni kaze lupaj mi samare,davi me,gusi me. on joj rekao cekaj idem da kupim ciagre,izasao nije se nikad vratio.

Piši manje na "politici", a više na "LjiSu"

Znaš mladim i atraktivnim ljudima su privlačni mladi i atraktivni ljudi". Što mislite?
Nece ti same padati pred noge, moras malo da se potrudis. Da se podmladis ne mozes, sve ostalo mozes, ako hoces.
Ako si gledao nasu seriju "Moj rodjak sa sela" -cuvena scena- e ne znas ti Drakce kako momci eebu....
normalna je nezgodna-ruznjikava u najmanju ruku-i prosecno inteligentna
Oklen' ti to? :think:

Back