Kako prikljuciti zvucnike od stuba na laptop?

Ana Tomic

Početnik
Poruka
3
Zdravo, zanima me da li je moguce prikaciti zvucnike od stuba na laptop. U pitanju je model sharp cp-x9(bk). Ja se inace i ne razumem bas u te stvari, ali evo sta pise na zadnjoj strani jednog od zvucnika:
Sharp model no. CP-X9
Speaker system/sistema de altavoz
Speakers/altavoces
Woofer/graves 12cm(4-3/4-INCH)
Tweeter/agudos 5cm(2-INCH)
Impedance/impedancia 4 OHMS/4 OHMIOS
Rated power/ potencia nominal 20w
Max. power handling capacity 40w

Zdravo, zanima me da li je moguce prikaciti zvucnike od stuba na laptop. U pitanju je model sharp cp-x9(bk). Ja se inace i ne razumem bas u te stvari, ali evo sta pise na zadnjoj strani jednog od zvucnika:
Sharp model no. CP-X9
Speaker system/sistema de altavoz
Speakers/altavoces
Woofer/graves 12cm(4-3/4-INCH)
Tweeter/agudos 5cm(2-INCH)
Impedance/impedancia 4 OHMS/4 OHMIOS
Rated power/ potencia nominal 20w
Max. power handling capacity 40w

Da li je to to?

MTQ1NmQxMzc2NDQzNzJlZTc1ZTQ2MTYxYzhlYzc5ZDTLVORyj_XwEPO7VtZnfdgkaHR0cDovL21lZGlhLmFkc2ltZy5jb20vMmNjZWM3YWNmMWNhOGE5NmZjZGM3YzFjZWI1ZjhlMmE4MGE1ZjVmMmEzMmFkYTM2N2QzMGNjOWY2MzY1ZDJkYS5qcGd8fHx8fHw3MDB4NTI1fGh0dHA6Ly93d3cuYWR2ZXJ0cy5pZS9zdGF0aWMvaS93YXRlcm1hcmsucG5nfHx8.jpg

Ako je to to, ne možeš priključiti samo zvučnike. Znači audio izlaz sa laptopa (koji laptop uopće je u pitanju?) trebaš činč kablovima spojiti na pojačalo linije (sa stražnje strane linije, obično piše AUX) i onda pojačalo normalno šalje signal u zvučnike. Naravno na liniji isto onda moraš izvor signala prebaciti na AUX, da bi dobila zvuk.

klinke-auf-cinch-kabel.png

cinch_5kabel.jpg

Vjerojatno ti treba jedna od ove dvije opcije, zavisno od laptopa, s tim da crveni uvijek ide u crveni, a bijelo/crni u bijelo. Ako imaš i još jedan žute boje taj je za video, njega nemoj nigdje spajati...

Poslednja izmena:

Back