Kako prići ženi?

tumblr_inline_mlzyz1zgDB1qz4rgp.gif

- - - - - - - - - -

da vežbam ovo..

Elem, covek ne moze nikako da pridje nepoznatoj devojci. Ne znam da li vam je jasno koliko takve stvari koje ovako naizgled deluju simpaticno u reali ispadnu vise nego jadno i seljacki. Parovi se upoznavaju spontano i spletom okolnosti. Na primer ona radi u prodavnici u kojoj on kupuje pa su se tu nekako skontali ili imaju zajednicke prijatelje pa su se vidjali ili im deca idu u istu skolu ( :lol: ) ili se znaju sa fakulteta, iz skole, posla i tako to. Ali inace, apsolutno ne postoji nacin da nepoznati momak pridje nepoznatoj devojci u fazonu "cao ja sam taj i taj aj se upoznamo" a da kod nje ne izazove transfer blama, strah ili smeh ali ne onaj smeh "hihihi al je sladak" nego "hihihi kakav pateticni jadnik".

Od 1:22 covek lepo objasnjava , ono sto ja ovde duze govorim, zene su te koje nameste situaciju muskarcu za prilaz ako su zainteresovane. Prilaz iznenadni, direktni, retko kada prolazi.
Ukoliko je zena zainteresovana uvek ce to staviti do znanja a na muskarcu je da to iskoristi ili ne.

Važan je stil.
Veoma važan.
Njim treba početi.
Ako stila nema, doživljavaš kraj pre početka.
Kao prvo, moraš se odlučno kretati.
Kao Džon Vejn ili Vladimir Putin.
Bolje ko Putin, jer je Vejn umro.
A, Putin je, unatoč svemu, i jači.
Ne zbog interkontinentalnih nuklearni bojevih glava,
već što se rve sa sibirskim medvedima...

Kad si to podesio, odlučno prilaziš, malo podešenog glasa,
onako, da deluje iz dubine, pa ćeš reći...
Mala, moje je ime Džordž.
Ja sam najveći gangster grada Čikaga !
Trenutno me juri sto šest hiljada policajaca...
Ali, mene, nikada neće uhvatiti...!"

I, već si pola posla završio.
Drugu polovinu - ako je stigneš....

Dobar humor je bezvremen. :D

"Zdravo, ja sam (vaše ime). Ovako nešto inače ne radim, ali nisam mogao da se oduprem želji da se upoznam sa tobom. Da li možeš da mi kažeš svoje ime?"

A ona odgovori "Nisi mogao da se odupreš svojoj želji? Znači li to da si toliko slab karakter da neću nikad moći da budem sigurna da tako jednog dana opet nećeš moći da se odupreš svojoj želji da upoznaš neku drugu, treću?
Ne misliš li da me već u startu potcenjuješ time, što mi se nudiš kao takav, beskarakteran i u vlasti svojih želja?
I šta uopšte može da ti znači moje ime? Sigurno ima bar nekoliko stotina hiljada žena sa istim imenom kao ja..:roll:

Back