kako prici pevacu?

• Začetnik teme Začetnik teme Andrijana142
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ancika:
Anonymous:
Necu dok mi ne kazes ko si ti u stvari. Jednom si mi rekao da ti je Gazdarica rodjena sestra- e, vidis, "moj pevac" (o kome pricam tokom cele ove teme) NEMA SESTRU!!!Lazove... :twisted:
Ovo je bio MOJ odgovor. DOVIDJENJA!!!

da govorim u ime i na racun pevacha on se nalazi u stanju teskog dusevnog rastrojstva zbog bola koji mu nanosis svojim neozbiljnim ponasanjem. Uz to vidi da nema neke vajde od toga da ti se iskreno i direktno obraca a i drzi obecanje i odsad ces odgovarati samo na moja pitanja.
Inace one insinuacije o identitetu pevacha i o toboze potrebi da se isti utvrdjuje okarakterisacu samo kao tvoje vec dobro poznato vrdanje a takve rekla-kazala tvrdnje da on ustvari nije on nego neko drugi mi cak ni profesionalna etika ne dozvoljava da komentarisem. Svi dobro znamo da je ovaj pevach onaj kojem,citiram " ti zelish da pridjes ali neznash kako.." i upravo je sav ovaj proces i poceo tako sto si navedenom izjavom uzburkala javnost.
A sad cu te ljubazno zamoliti da mi odgovorish na prvo pitanje.

1. Zasto neces da nazovesh mog klijenta?

( Inace svi u advokatskoj komori razbijamo mozak pokusavajuci da odgovorimo na ovo pitanje i cak nam ni jedna jedina ideja ne pada napamet.)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back