Kako prezivljavate radove u vasoj ulici?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:D

U kojem vremenskom periodu je kod nas dozvoljena buka? Ne posle 22h, zar ne? Ali od kada u jutro?
Ovde od 7h. :(

Od 6, ali koji naš majstor ustaje u 6h...zato krene kad se nakrka, dva-tri čena belog luka, popije šljivu, pa kad stigne..

13.00 do 17.00 je kučni mir i red, al tad najviše bude buke...krenu od 9 pa do 15h..ko radno vreme.. i od 22.00 - 6.00 uveče važi propis poštovanja kućnog reda i mira..

znam kad je poslednji put dolazio klinac da se mlati sa majtorima..9 sati ujutru, subota, kaže..ybga, čoveče, po koji put radite stan, ovo je vreme mog odmora, neradan dan, koji vam je...

ja sam samo rekao da paze da mi ne ulete na gajbu zbog bušenja...kao, netjemo komšo, svega nam...msm, platio bi to on, al čemu cimanje...e, aj to..nego je tako poterao, pa izašao i napravio rupu na stepeništu ..virili kablovi..al nekako u to vreme se desilo veliko spremanje zgrade, pa su majstori zatvorili tu rupu, izgletovali i okrečili

- - - - - - - - - -

pa el imamo pravo na siestu, majku mu...

ne znam je l vam poznato da u begetu u xtra zoni po propisu, koji se ne poštuje, sve trgovine moraju da rade dvokratno...međutim, to niko živi ne poštuje i nije zažielo, a propis postoji...važetji je propis... :zlud:

od 13 ? vi ko grci :lol:
ovde od 15 do 17

U mojoj zgradi je od 14h do 16h.
A nedeljom nije preporucljivo da se bilo sta radi, pogotovo ne u jutro kada svi spavaju, uglavnom malo duze. Mislim da nije zabranjeno, ali ljudi se trude da se ne zamere komsijama, pa tim danom rade neke sitnije poslove po stanu.
I mi smo nas stan renovirali pre nekoliko godina. Dve nedelje je trajalo. Novi parket, novo stepeniste, nova vrata, krecenje itd. Dugo i predugo. Ali nista subotom i nedeljom, jer nam je sve firma za uredjenje stanova radila. Jedva sam cekala da zavrse.

znam kad je poslednji put dolazio klinac da se mlati sa majtorima..9 sati ujutru, subota, kaže..ybga, čoveče, po koji put radite stan, ovo je vreme mog odmora, neradan dan, koji vam je...

ja sam samo rekao da paze da mi ne ulete na gajbu zbog bušenja...kao, netjemo komšo, svega nam...msm, platio bi to on, al čemu cimanje...e, aj to..nego je tako poterao, pa izašao i napravio rupu na stepeništu ..virili kablovi..al nekako u to vreme se desilo veliko spremanje zgrade, pa su majstori zatvorili tu rupu, izgletovali i okrečili

- - - - - - - - - -

pa el imamo pravo na siestu, majku mu...

ne znam je l vam poznato da u begetu u xtra zoni po propisu, koji se ne poštuje, sve trgovine moraju da rade dvokratno...međutim, to niko živi ne poštuje i nije zažielo, a propis postoji...važetji je propis... :zlud:

ima i ovde sieste al od 15 do 17

tako je bilo i kod nas nekad...

- - - - - - - - - -

sad, u stvari, lokalna samouprava diktira...a zaebancije oko dozvole za renoviranje, da ne pričamo.. i koliko dugo traje postupak..

zato ludaci uzmu pa ruše noseće zidove po stanovima..mali zemljotres dudari, pola zgrada gde sami ljudi odokativno ruše po stanovima bi popadale...

a beget nije područje gde se ne pamte zemljotresi...bio jedan davno 30 i neke, syebo pola grada.. a epicentar bio u Lazarevcu..ima popada bg na h20 :lol:

dalekobilo...

Budim se malopre,vibrira mi ceo krevet i cujem BUKU.Necu da ustanem ali ne prestaje.Pogledam - nesto kopaju,razbijaju asfalt.Zasto ga koji andrak razbijaju kad je relativno nov?
BUKA,BUKA,BUKA,krevet vibrira,ceo pod vibrira koliko je to sto rade tesko a ja NEMAM ANTIFONE.

Meni nije jasno zasto kopaju asfalt u ovo doba godine kada ne mogu da ga zakrpe kako treba do maja.

Ja sam se obradovao kada su mi radili u ulici :lol:
Imao sam priliku da konacno vidim kako se to radi.

- - - - - - - - - -

Od 6, ali koji naš majstor ustaje u 6h...zato krene kad se nakrka, dva-tri čena belog luka, popije šljivu, pa kad stigne..

13.00 do 17.00 je kučni mir i red, al tad najviše bude buke...krenu od 9 pa do 15h..ko radno vreme.. i od 22.00 - 6.00 uveče važi propis poštovanja kućnog reda i mira..

Tad najvise zure da zavrse da odu kuci.

Back