Kako prezivljavate radove u vasoj ulici?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Saće dižu most u vazduh, ima da razmišljaš kako da do kuće stigneš a ne koliko su lopovi pokrali

- - - - - - - - - -

Pre nekoliko dana bili iz Zelenila - jeli gowna, kao odredjuju koja grana štrči...
I dok svuda u Evropi svi zaposleni MORAJU da imaju radne uniforme, dotle kod nas TURSKA
ŠEF i DŽOMBE nose - CIVILKU

a ŠEF izBosne leptiebem - pustio glasinu vodi politiku
Vredja one vredne Cigane što rade kako je on nacionalna veličina
Pa mu i to malo krene, a o čemu će primitivac, kako ni Srbi iz Srbije nisu nešto (kraće Srbijanci dok su oni neki Novi Srbi)
On je kako je **** USPEŠAN
Ne samo što je imo vezu za Beogradso Zelenilo, iebo ga jaran koi ga dovuko, nego citiram: "IMA I KOLINDiN PASOŠ PA MOŽE U EVROPU"

otvorim prozor pošto isto bilo ovo vreme - "ALO BRE, UZMI TAJ PASOŠ IDI ODMAH OVDE CIVILIZACIJA LJUDI SPAVAJU DŽUkELO SELJAČKA"

al pazi dramaturgiju, PREZIVLJAVATE, ko da je logor, glad, bolest i slicne drame :lol:
prezivljavam ocigledno vrlo dobro cim sam jos ziva jelte :lol:

radove po ulicama i sl mi nisu strasni
ovu u zgradi jesu jer kad zatvore vodu ili kad mi buse nad glavom smeta, al hbg, kratkog je daha pa prezivim :lol:

najgore mi je bilo letos u pesti, 3 meseca renoviranje stana, krevet u spavacoj sobi je uz zid koji se deli sa tim stanom, kad su udarali u taj zid jedva sam se suzdrzala da ne izadjem uzmem busilicu i nabijem im u dupe
da sam stanar hebala bih im majku, ne bi mi renoviro stan 3 meseca pa ne znam sta da je, kad se to moze zavrsiti za nedelju dana (grubi radovi, ono sto je najbucnije)
no posto nisam bila zvanicni stanar onda sam morala da mirujem, ali sam zdusno uzvracala udarac glasnom muzikom i psovanjem u bradu :lol:

Budim se malopre,vibrira mi ceo krevet i cujem BUKU.Necu da ustanem ali ne prestaje.Pogledam - nesto kopaju,razbijaju asfalt.Zasto ga koji andrak razbijaju kad je relativno nov?
BUKA,BUKA,BUKA,krevet vibrira,ceo pod vibrira koliko je to sto rade tesko a ja NEMAM ANTIFONE.

kako moramo zauz
sve dok korupcija vlada drzavom, nece biti ni odgovornosti za lose uradjene radove, za neplansko izvodjenje radova gde se nov asfalt lomi po celom gradu jer neko nije isplanirao postavljanje cevi za nesto na vreme
to je jedini razlog zasto zelim da budemo u eu i to je jedan od razloga zasto nasa zemlja za sve ove godine nije :navodnik: uspela da prilagodi zakone evropskom
kad je zakonom sve regulisano i kad drzava stoji iza sprovodjenja tih zakona, onda postoji red - grad se uredjuje planski, nekvalitetno izvedeni radovi idu na trosak izvodjaca
a ne kao sada, sredstva za izvodjenje radova zavrse u privatnim dzepovima i svaki fus bude prikriven od strane onih koji su svoje dzepove nelegalno napunili, a ti preskaci rupe i kanale po ulicama jer cim se na ulici napravi lom eto opravdanja za uzeti novac po principu - da li vi verujete meni ili svojim ocima

Ja sam 7 godina zivela na gradilistu, bukvalno. U mojoj tadasnjoj ulici se za to vreme podiglo 4 zgrade i u ulici sa kojom se lepimo jos dve. Ne znas sta je bilo gore, buka, prasina, ili masine koje blokiraju ulicu i onda na sve to i ono malo parking mesta koje imas, oni pozauzimaju. Slikaj se.
Jedne nedelje oko pola devet kada su poceli sa radovima ( ritmicno udaranje necim o nesto) koje iz mrtvih budi komsija otvori prozor i iz sveg glasa drekne: Ajde udari jos jednom samo glavu cu ti razbiti tim sr...
Dodje inspekcija, zatvori gradiliste, stopirani radovi dva meseca, ko zna sta se jos ispostavilo, odmorismo dusu od buke.
Kada sam kupovala drugi stan iskljucivo sam trazila ulicu gde nema opcije izgradnje vise po urbanistickom planu.. ne salim se. Ali avaj dok smo se mi useljavali komsije na spratu u renoviranju... Brzo se zavrsilo srecom.
Tako da od te vrste buke mozes da se spases samo ako odes da zivis negde izvan grada...sto da se mene pita ja bih uradila.

...nekad mora i da se radi...renovira..sređuje,,,problem je sa budalama koji 3x godišnje po 3 meseca renoviraju stan.. i kad krenu subotom u 8-9 ujutru, pa kad malo jači klinci poskaču i naebu se majstorima keve, a glavonju gazdu ne diraju jerbo on nije tu...

od mene imaju stanari najavu rušenja, menjanja cevi, znači ukinutju im vodu na par sati, pa još na par sati, tako da..,došlo vreme na proleće i za moje radove..sve sa građ. dozvolama i planom..tako da...ebiga...i soriška...

ulicu ne renoviraju, toe završeno davno...kod nas u dvor. postavili su samo 5 svetiljki, pola grada neosvetljeno, kod nas se sija ko tolino dupe..oni sa nižih spratova ne moraju da pale svetla u stanovima..

...nekad mora i da se radi...renovira..sređuje,,,problem je sa budalama koji 3x godišnje po 3 meseca renoviraju stan.. i kad krenu subotom u 8-9 ujutru, pa kad malo jači klinci poskaču i naebu se majstorima keve, a glavonju gazdu ne diraju jerbo on nije tu...

od mene imaju stanari najavu rušenja, menjanja cevi, znači ukinutju im vodu na par sati, pa još na par sati, tako da..,došlo vreme na proleće i za moje radove..sve sa građ. dozvolama i planom..tako da...ebiga...i soriška...

ulicu ne renoviraju, toe završeno davno...kod nas u dvor. postavili su samo 5 svetiljki, pola grada neosvetljeno, kod nas se sija ko tolino dupe..oni sa nižih spratova ne moraju da pale svetla u stanovima..
Ja kada sam renovorala stan sve sam lepo napisala obavestila i predsednika kucnog ******* saveta, i istakla obavestenje sa dozvolom za renoviranje i postovala kucni red. Prvo su nam iskljucili lift da ne bi majstori iznosili liftom sut i pesak valjda, mada smo lift prethodno obezbedili, tj zalepili foliju da se ne isprlja i ne osteti. Komsinica ispod iako podstanarka je dolaila sedam puta u proseku tokom prepodneva da se buni sa akcentom da ce da pobaci od nase buke iako je bila u drugom stanju od sinoc otprilike. Inace ona i taj njen bizgov su se toliko svadjali da su pravili vecu buku od mojih majstora. A kada im se rodilo dete koje gle cuda nije pobacila od mog renoviranja toliko se dralo da sam par puta htela da zovem socijalnu sluzbu ili miliciju.
Ko nije spreman da tolerise tudju buku, korake, deciju graju i slicno taj mora da se odseli u neku mirnu gradsku cetvrt, da ima svoju kucu a ne svi bi u centar grada ali da im pevaju kolibri i zubori recica..

Kod mene rade na poslu gradilište bukvalno
Sve je u blatu i sljunku iako čiste sa zgrade vise radnici padaju kese odozgo ne znaš kad ce nesto da ti padne na glavu
I to na nbg
Pizdim i samo gledam da li je iole bezbedno
A što se tiče ulice kad su ovde radili sve su ostavili u kur.cu
Toliko o gradjevinarima
Ne podnosim uopšte

:D

U kojem vremenskom periodu je kod nas dozvoljena buka? Ne posle 22h, zar ne? Ali od kada u jutro?
Ovde od 7h. :(

Back