Kako preživljavate ovaj ng period?

mario80

Stara legenda
Poruka
84.092
Ne gledam tv ali sa pojavom eona premotam tu i tamo nešto pred spavanje pogledam. Ali sada dolazi onaj gownjivi period sa naslovims: romantična božićna priča, pas koji je spaso božić, zaljubila sam se za božić, srela sam ga za božić, božićni ručak, drnde prnde i tako u nedogled. Ove besmislene sapunjare svake godine u ovo vreme izrone sa dna septičke jame i kreću 2 meseca da terorišu gledaoce!

:D Не гледам новогодишњи програм већ годинама али волим погледати добар филм у периоду празника, мислим да ћу и овај пут погледати неке које већ дуго мјеркам.

Ne gledam tv ali sa pojavom eona premotam tu i tamo nešto pred spavanje pogledam. Ali sada dolazi onaj gownjivi period sa naslovims: romantična božićna priča, pas koji je spaso božić, zaljubila sam se za božić, srela sam ga za božić, božićni ručak, drnde prnde i tako u nedogled. Ove besmislene sapunjare svake godine u ovo vreme izrone sa dna septičke jame i kreću 2 meseca da terorišu gledaoce!
Moje je misljenje da su cak i sapunice i namenski bozicni filmovi bolji od zadruge i slicnog sadrzaja.

Ne gledam nesto tv
Ali kad imaju takvi filmovi znam da ih ostavim, samo da se cuje nesto u pozadini dok ja radim nesto drugo

Da dodam još naslova;

Božićni recept za ljubav, Snežanin božić, u potrazi za deda mrazom, božićni svet, božić u palm springsu, ljubav za božić, kristinin davni božić itd jedno za drugim ????
A sto ti to smeta ?
Baš je kjutiška

Ja ne znam sta volis da gledas, ali znam sta ja volim da gledam....

Znaci svi ti filmici su za sat dva....usput, ako visis napolju stalno...
Ali ako hoces da se ukokas 3 dana, npr ranije bi to bilo 1,2,3 januar...ili 2,3,4 onda se izabere serija tipa wire.....i ubijes se...mislim figurativno....
Ja sam mislim dva puta ili tri puta gledao wire...iz cuga...a kako ces drugacije...nisam gledao na tv...mozda par epizodica...

Back