KAKO PREVAZICI ILI NESTO DRUGO...?

Pa jos nista,lezim vec danima sa TEMPERATURCINOM ,u kuci!:(
Nadam se da cu sutra ili prekosutra moci u pohod.
Skovala sam plan...e sad,jos samo da me trema ne ubije!Ma ne smem da imam tremu!!!!
Usput,kontaktirala sam sa njegovim dobrim ortakom poslednja dva-tri dana.Definitivno zapocinjemo neki posao zajedno...tako da ,ako ne upali moje interesovanje za nauku,onda cu da ga jurim preko druga!
Zvuci BAS prosto!:)

Pitanje-Zasto ti brines o nekome ko ne zna da postojis,i pri ovome mislim na pomenutu razvedenu damu koja trenutno zadovoljava coveka tvog zivota?Ma daj,startuj ga,pa nije iz vedra neba,zna on sta se desava,bio je tu.Ako hoce super,gradi svoju srecu u nebesa.Ako ne-hvala i dovidjenja.Tad ces bar znati da on nije taj idealni koga si sanjala sve vreme,i da sve to o cemu si mastala ne postoji.Jednom si sebi dozvolila da ga zbog straha ispustis iz ruku,neces valjda opet?Znas kako kazu-svako napravi gresku,ali samo budala istu napravi dvaput.

sevilja:
Nisam nikad ni pomisljala da cu se osecati zbog muskarca,ovako kao danas!

O cemu se naime radi?
Moracu da napravim mali uvod! ;)
Pre tri godine sam upoznala jednog muskarca,koji mi se naoicigled abnormalno dopao,sto je jos gore,ja njemu jos vise!Medjutim,ja sam tad bila u nekoj dvogodisnjoj vezi,a i on pred zenidbu,tako da se sve zavrsilo na pogledima i osecaju kako neverovatan fluiod postoji medju nama.
U narednih godinu dana,ja sam se razisla sa svojim deckom,a i on se razisao sa tom zenom koju je planirao,jelte,da zeni.
Sretnemo se pet-sest meseci nakon mog raskida,odemo na pice,vidim ja da bi on nesto zeleo od mene,zelim i ja sa njim nesto,ali raskid me je prilicno pogodio i nisam bila spremna za neku ozbiljnu vezu,a sa njim bih htela jedino nesto tako,pa sam lepo odlucila da stvar prepustim sudbini u ruke....od tog trenutka je proslo godinu ipo dana,ja ga za sve to vreme videh nula puta,ali ne prodje dan da ne pomislim na njega!
Naravno,nismo razmenili ni telefon niti bilo sta drugo kako bismo mogli da stupimo ponovo u kontakt.....i pre tri dana-BUM,BUM...sretnemo se...ja sam se pogbila kao da sam ne znam koga videla,isto i on....mada uspeo je da procedi kroz zube kako eto mora da pije kafu sa automata jer nema sa kim na drugi nacin...to mi se ucinilo kao pokusaj da saopsti da je slobodan....ali, odlucila sam da sacekam jos malo( mislim,kapirate da sam zatelebana u njega do usiju,plasim se da ne odreagujem glupo,vrlo sam razborita devojka,ali pred njim mi se jezik zaveze u cvor,samopouzdanje mi se sroza u minus,a uobicajeno ga imam na pertek),i onako ,uskoro,pocinjem da radim neke projekte sa njegovim najboljim drugom,pa ko veli,ovog puta nece biti omaske ....ali,naravno to ali mora postojati....danas sam saznala da je u vezi sa koleginicom sa kojom radi na institutu vec bar sest-sedam godina,a u vezi su 2-3 meseca ....ta riba je bila udata,razvela se pre par godina ima blize cetrdeset,kao i on ...i sta sad...da li da odem kod njega i napravim se blesava,da li da pokusam preko njegovog druga nesto,da li da se zapucam,licno kod njega pod izgovorom da zelim da pisem neki rad iz njegove oblasti...pomagajte,OCAJNA SAM,sa tendencijom da postanem jos ocajnija!
Covek mi se zaista dopada,mastacu o njemu ceo zivot ako nesto konkretno ne preduzmem...a to ce me dokrajciti!Agonija vec predugo traje,ali sta da radim kad sam bez inicijative,a kapiram nekako,da i mene kad bi neko odbio ne bih se ponovo lomila!

Zelim da cujem vase predoge,savete,sugestije....Hvala!
ama sto na um to na drum! nema sta da izgubis...nekako u poslednje vreme sve vise ima onih koji posle nekih veza bracnih ili vanbracnih gube vreme sa nekima tek da ne budu sami...sta znas mozda i on tako s tom koleginicom nesto tu izvodi a u stvari je prazan i bez cilja...Iznenadi pa mu bez uvijanja kazi sta osecas, verovatnoca da ce biti prijatno iznenadjen i da ce razmisljati o tome je veca nego da te pogleda ravnodusno i ne odreaguje..ajd pozdrav od mene vecnog optimiste...

Trebalo bi da u utorak odem kod njega....jooooj sto se situacija iskomplikovala!
Pocela sam da radima sa njegovim super drugarom,koji uzgred nista ne zna i koji se uzgred primio na mene.Lik je ozenje i ima troje dece i meni je muka!A njih dvojica su identicni,kao da ih je ista majka rodila...mislim nisu fizicki identicni,nego jelte psihicki!
Kod mene nista,ali bas nista ne moze bez komplikacija!
Ali,naraski,za druga me bas briga,nek se przi,ko ga sljivi!Cak me je pozvao da idemo i na neki kongres zajedno....ma ludilo...

Ovako nikada neces saznati sta-bi-bilo-kad-bi-bilo... A da ga idealizujes - idealizujes ga; vise kroz svoje zaljubishka stanje... Vise nego kroz neku tvoju spoznaju nekih njegovih kvaliteta u tvojim ocima.

Sto se tice ovih zenskih likova od kojih nikako ne stizes "na red" - prva mi je asocijacija: dete u redu za 'leba koje stalno cuskaju iz reda, taman sto stigne na red i ono se vraca i vraca... i konacno kada stigne na red hleba nema...

hm....ovako moj moto je: ne radi drugima ono sto ne zelis da drugi urade tebi!

Ako je vec 2-3 meseca sa tom zenom to znaci da ON ZELI DA BUDE SA NJOM...

A sada zamisli ovako: ti si sa njim koooonacnooooo...vec 2-3 meseca ste u vezi i onda dolazi neka tamo i umesa se u tu vezu...kako bi se ti osecala?

Da li bi zelela da to neko tebi uradi?

Ljudi stvarno ne znam, ali zelim da verujem da je svaki covek u korenu dobar...i pustite me da verujem u taj moj dobar svet...to me spasava... :)))

Devojko!!! Prsla si!!!! Razumem te potpuno, i ja sam bila u slicnoj situaciji.... I znam jos neke devojke koje su prosle to.... Jedino dobro, zdravo i pametno... Idi s njim na kafu, danas, sutra i prekosutra i pokusaj da prevazidjes fantaziju, mada devojke cesto bas zele da idealizuju muskarce...A to medju vama je samo sexualna privlacnost.....I ako se odmah dohvatite, 100% ce biti fenomenalno... Mozda uspete da izgradite odnos koji nikada nece prerasti u pravu vezu....zelimo da produzimo that lovin feelin... koji se tako malo puta javi u zivotu....Ja bih ga iskoristila.... Veze na toj osnovi ne uspevaju!!!

Sve najbolje!!!

Back