Kako prepoznati ženu kojoj treba seks

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad pocne da radi ovo:

6300dd61d3dc4d4b9e80899.gif

Ima više tih znakova...
Šara očima,nervozna je,krši prste,dira kosu,namešta suknju,
sunčane naočare,zove očima (mada to i profi rade),a ima i kontra
ponašanja:svadljivost,nestrpljivost,popižđenost...
Naučio sam sve to jer su me par puta rasturile ko bugarsku skupštinu! I samo
kukaju i nezadovoljne su svim i svačim...:mrgreen:

Da vas vidim..
Neko ili neka ce nesto napisati pametno povodom teme :lol:

sobzirom da si i ti zagoreo ko i ja, misim zagoreo odma jelda prepozna brata po muci, rešijo si da otvoriš ovu temu kako bi ti oni koji bolje znaju situaciju s nejebicom među forumašicama dali smernice kako da lakše dođeš do snošaja, tačnije koju forumašicu i kako da startuješ
raskrinkao sam te :per:

Da vas vidim..
Neko ili neka ce nesto napisati pametno povodom teme :lol:

Ako izuzmemo žene koje nisu baš svoje ili su lakšeg morala pametna žena ma koliko želela seks nikad to neće nagovestiti otvoreno, jer nije budala.Fini, diskretni znaci, pa ko prepozna imaće seks ko ne prepozna neće.A ko shvati da ta želi više od seksa imaće trajan seks.

da...meni baš potrebno...misim ne dostojanstvo, nego razvoj moždanih vijuga...dao si mi domaći :super:
:I
znaš da sam za svoj višegodišnji boravak ovde primetio da su mnogi imali ovakav kul stav i mnogi su s tim pričama najčešće i uspevali u povaljivanju forumašica...stoga mogu ti reći samo tako nastavi :ok:

da...meni baš potrebno...misim ne dostojanstvo, nego razvoj moždanih vijuga...dao si mi domaći :super:
znaš da sam za svoj višegodišnji boravak ovde primetio da su mnogi imali ovakav kul stav i mnogi su s tim pričama najčešće i uspevali u povaljivanju forumašica...stoga mogu ti reći samo tako nastavi :ok:

ko, koju, kad i gde, govori :lol:

- - - - - - - - - -

A to, pa hvala.:)

Ne želim seks sa tobom jer sam blizu ludog kamenjara, ali kad ne bih bio oduševio bi me seks sa tobom.

:pljus:

ajme meni :neutral:

U tome i jeste fora, što manje razmišljaš o ženskim učesnicama na forumu dopadljiviji si.:)

:rotf:

Back