Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.019
Da vas vidim..
Neko ili neka ce nesto napisati pametno povodom teme
Neko ili neka ce nesto napisati pametno povodom teme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e to ti kazem da vidis kako mene mrze sto sam smoto 11 forumasica a samo su za 2 i po culeA kojoj ne treba? To bi htio čuti.
http://www.vestinet.rs/zdravlje-2/kako-da-prepoznate-zenu-kojoj-treba-seks
pljuje i nadjebava se s muskarcima,kaznjava ih ako ima mogucnost
Da vas vidim..
Neko ili neka ce nesto napisati pametno povodom teme![]()
Da vas vidim..
Neko ili neka ce nesto napisati pametno povodom teme![]()
Ako izuzmemo žene koje nisu baš svoje ili su lakšeg morala pametna žena ma koliko želela seks nikad to neće nagovestiti otvoreno, jer nije budala.Fini, diskretni znaci, pa ko prepozna imaće seks ko ne prepozna neće.A ko shvati da ta želi više od seksa imaće trajan seks.
Ako izuzmemo žene koje nisu baš svoje ili su lakšeg morala pametna žena ma koliko želela seks nikad to neće nagovestiti otvoreno, jer nije budala.Fini, diskretni znaci, pa ko prepozna imaće seks ko ne prepozna neće.A ko shvati da ta želi više od seksa imaće trajan seks.
e sad si mi (a i njemu) sve reko![]()
pa sladak mi taj smajliSvako ljudsko, normalno, biće drži do dostojanstva.Ko misli da će znak biti vrlo vidljiv nalazi se na pogrešnom putu.U krajnjoj liniji dobar test za razvoj moždanih vijuga.
- - - - - - - - - -
Šta ti tu meni aha?![]()
pa sladak mi taj smajli
slazem se s tobom breeeee
da...meni baš potrebno...misim ne dostojanstvo, nego razvoj moždanih vijuga...dao si mi domaći
:I
znaš da sam za svoj višegodišnji boravak ovde primetio da su mnogi imali ovakav kul stav i mnogi su s tim pričama najčešće i uspevali u povaljivanju forumašica...stoga mogu ti reći samo tako nastavi![]()
A to, pa hvala.
Ne želim seks sa tobom jer sam blizu ludog kamenjara, ali kad ne bih bio oduševio bi me seks sa tobom.
da...meni baš potrebno...misim ne dostojanstvo, nego razvoj moždanih vijuga...dao si mi domaći
:I
znaš da sam za svoj višegodišnji boravak ovde primetio da su mnogi imali ovakav kul stav i mnogi su s tim pričama najčešće i uspevali u povaljivanju forumašica...stoga mogu ti reći samo tako nastavi![]()
ko, koju, kad i gde, govori
- - - - - - - - - -
ajme meni![]()
A to, pa hvala.
Ne želim seks sa tobom jer sam blizu ludog kamenjara, ali kad ne bih bio oduševio bi me seks sa tobom.
pa da...pogodniji za manipulacijuU tome i jeste fora, što manje razmišljaš o ženskim učesnicama na forumu dopadljiviji si.
![]()
Ne brini, kvalitetan si primerak i siguran sam da ti ništa neće faliti.