Kako prepoznati pravu od lažne opozicije?

Gruban

Buduća legenda
Poruka
49.112
Inspirisan porukama sa teme o navodnom hapšenju jednog političkog aktiviste i tvrdnjama da je reč o manipulaciji aktuelne vlasti kako bi lažnom opozicionaru dala na značaju na račun odnosno štetu pravih opozicionara koje ne hapse čime im uskraćuje toliko potrebni publicitet.Elem,ovo nije tema o Srdjanu N. Nego je tema načelne i depersonalizovane prirode koja treba da pomogne ustanovljenju kredibilnog metoda prvenstveno za detektovanje lažne opozicije odnosno individua koje se lažno predstavljaju kao opozicionari a to nisu nego služe vladajućima za zbunjivanje biračkog tela i šire.
Kako dakle razlikovati lažnog od pravog opozicionara u vreme kad svi oni koji se deklarišu kao opozicionari za sebe kažu da su pravi opozicionari a za ostale da su lažnjaci ?

FdR8xHvXkAE8y2R.jpeg

Do sad samo jedan predlog na tragu teme jelte.Bografija je spomenuta kao kriterijum za diferenciranje lažnih od pravih opozicionara.Nacelno,uvidom u biografiju svake jedinke moglo bi se doći do odgovora na pitanje lažni ili pravi ? Međutim na Balkanu a osobito u Srbiji politika je neodvojiva od tajne političke policije koju mi stariji nazivamo UDBA.Udba je za svoje saradnike bilo da je reč o spoljnim ili unutrašnjim neprijateljima za svoje saradnike vrbovala one koji su naizgled imali besprekorne biografije u smislu da nisu služili režimu.Samo od takvih je mogla da pribavlja informacije i da ih koristi za uticaj u neprijateljskim organizacijama.Kako tada tako i danas.Nista se ne menja u radu službi ili agencija te vrste. dakle biografija nije pouzdan metod za detekciju i diferencijaciju lažnih od pravih.

Do sad samo jedan predlog na tragu teme jelte.Bografija je spomenuta kao kriterijum za diferenciranje lažnih od pravih opozicionara.Nacelno,uvidom u biografiju svake jedinke moglo bi se doći do odgovora na pitanje lažni ili pravi ? Međutim na Balkanu a osobito u Srbiji politika je neodvojiva od tajne političke policije koju mi stariji nazivamo UDBA.Udba je za svoje saradnike bilo da je reč o spoljnim ili unutrašnjim neprijateljima za svoje saradnike vrbovala one koji su naizgled imali besprekorne biografije u smislu da nisu služili režimu.Samo od takvih je mogla da pribavlja informacije i da ih koristi za uticaj u neprijateljskim organizacijama.Kako tada tako i danas.Nista se ne menja u radu službi ili agencija te vrste. dakle biografija nije pouzdan metod za detekciju i diferencijaciju lažnih od pravih.
Zarezi su tvoj prijatelj.

Lažna opozicija je svako kome je OK da ostane sadašnji vladar.

Neki od primera tih lica koja nikad ne traže ostavku Vučića: Zavetnici, Miloš Jovanović, Dveri, Šumska Desnica.

Zarezi su tvoj prijatelj.

Lažna opozicija je svako kome je OK da ostane sadašnji vladar.

Neki od primera tih lica koja nikad ne traže ostavku Vučića: Zavetnici, Miloš Jovanović, Dveri, Šumska Desnica.
Ne BiH rekao da je umesno tražiti ostavku od zvaničnika koji je izabran na neposrednim izborima i to prilično ubedljivom većinom. Po meni tako nešto izgleda neozbiljno čak i cirkusantski.Nešto drugo bi bilo zahtevanje održavanja novih tj. Prevremenih izbora.

Ne BiH rekao da je umesno tražiti ostavku od zvaničnika koji je izabran na neposrednim izborima i to prilično ubedljivom većinom. Po meni tako nešto izgleda neozbiljno čak i cirkusantski.Nešto drugo bi bilo zahtevanje održavanja novih tj. Prevremenih izbora.
Da ti kažem, Aleksandar Vučić je prigrabio ličnu vlast.

Samim tim, opozicija je isključivo onaj ko je za smenu Aleksandra Vučića.

Lažna opozicija se može prepoznati jer kaže: "Ako Vučić promeni to-to-i-to u svom programu, što se mene tiče može da ostane."

Lažna opozicija se bavi neki trivijalnim stvarima,tipa zašto nema mleka u prodavnicama.
Prava opozicija je trebala posle one sramote od lgbt skupa da skupi barem 500k ljudi ispred skupštine.
Nisi pažljivo čitao moje fantastične reči iznad.

Dakle ime Aleksandar Vučić mora biti centralno pozicionirano u bilo kakvoj kritici. Ništa programski, samo lično.

Back