Saul Goodman Elita Banovan Poruka 21.848 21.05.2012. u 09:30 - kako prepoznati kraj veze #51 hirajgoagain: e za banshi ti nije svejedno Kliknite za proširenje... nije <3
ublehas Veoma poznat Poruka 10.731 21.05.2012. u 09:43 - kako prepoznati kraj veze #52 Čim sam vidio svoje stvari ispred vrata znao sam da nesto nije u redu.
Neistrazena Elita Poruka 17.359 21.05.2012. u 14:33 - kako prepoznati kraj veze #53 avonkaanana: Kad ti postane svejedno za njega... Kliknite za proširenje... donamileva: i kad prestanes da pokusavas..... Kliknite za proširenje... jelen.co: ...kad je sve bezveze....... Kliknite za proširenje... Nina: Kada te dodirne a ti se streses .....i zelis napolje na vazduh..da udahnes..Tada je kraj svega... Kliknite za proširenje... .............................................
avonkaanana: Kad ti postane svejedno za njega... Kliknite za proširenje... donamileva: i kad prestanes da pokusavas..... Kliknite za proširenje... jelen.co: ...kad je sve bezveze....... Kliknite za proširenje... Nina: Kada te dodirne a ti se streses .....i zelis napolje na vazduh..da udahnes..Tada je kraj svega... Kliknite za proširenje... .............................................
D DacaMARTA Ističe se Poruka 2.192 21.05.2012. u 16:27 - kako prepoznati kraj veze #54 Kad ga pogledas u oci, a srce ti ne zatreperi... Dogodilo mi se...
Neistrazena Elita Poruka 17.359 21.05.2012. u 17:03 - kako prepoznati kraj veze #55 DacaMARTA: Kad ga pogledas u oci, a srce ti ne zatreperi... Dogodilo mi se... Kliknite za proširenje... I meni se dogodilo, al nije bio kraj veze.
DacaMARTA: Kad ga pogledas u oci, a srce ti ne zatreperi... Dogodilo mi se... Kliknite za proširenje... I meni se dogodilo, al nije bio kraj veze.