Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
a nijedna ga nece?Nema mini. Just big.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nijedna ga nece?Nema mini. Just big.![]()
Nemora da bude lezbo ni biseksualna, dovoljno je da bude KRETEN pa da džabe gubiš vreme. Ima ih aseksualnih, frigidnih i još hiljadu devijacija i deformacija. Uopšte ovo važi za oba pola.Postoje li znaci po kojima se može prepoznati da je cura lezbo ili biseksualna? Ima li razlike u ponašanju izmedju strejt djevojke i lezbejke?
Kako prepoznati?
Pa skoro uvek se radi o losem karakteru.Odbojnosti prema tradicionalnoj porodici,prema crkvi,tradicionalnim vrednostima.Cesto i prema svom narodu.Samodestruktivnost.
Nekontrolisani izlivi emocija.
Labilne arogantne osobe.
Ovo bi bio opsti psihicki opis.
@BambiА има ли лоших особина?
Drate pitaj ih kad ih vidis sto mrze kituOvako sam ja razmišljao:
Lezbejke su dve ženske osobe koje su kad god ih vidiš napolju uvek zajedno(a nisu sestre)i koje ćeš jako retko videti u društvu momaka. Po pravilu njih dve uvek zajedno i možda njih dve u društvu sa još nekoliko sličnih devojaka, ne i momaka
Postoje li znaci po kojima se može prepoznati da je cura lezbo ili biseksualna? Ima li razlike u ponašanju izmedju strejt djevojke i lezbejke?
Znas kako ja prepoznajem homoseksualku?
Nece da spava samnom.
Fo fo fo fo
i metju daljinski od tv u gatje da bi izgledalo kao da imaju penisMislim da se oblace i ponasaju ko muskarci.
nema sta da prepoznajes, svaka lezbejka se tako i predstavlja, a mi bisexualke takodje to ne krijemo,samo smo bolje ribe.Postoje li znaci po kojima se može prepoznati da je cura lezbo ili biseksualna? Ima li razlike u ponašanju izmedju strejt djevojke i lezbejke?
Sta ce to?Ima kupiti penis.i metju daljinski od tv u gatje da bi izgledalo kao da imaju penis
Znači i strejt muškarci su lezbejke?lesbike se moze prepoznati po frizuri takozvanom anderkatu i debelom vratu
i pusenje ne vole
daklle