Kako prepoznati homoseksualku

Postoje li znaci po kojima se može prepoznati da je cura lezbo ili biseksualna? Ima li razlike u ponašanju izmedju strejt djevojke i lezbejke?
Tebi treba dozivotno da se ukine mogucnost da postavljas teme svuda, a narocito na Ljisu !

Kako imas obraza dva puta, DVAA PUTA, da postavis jednu te istu temu, a TI kao takav, moderator, takve duplirane teme brises i spajas ih, na podforumima tvoje jurisdikcije !

Licemerno ponasanje,

jos uz to mislis ako si sad onu ogavnu rec "Lezbace", kako si ih nazvao sinoc kad si postavio istu temu, promenuo u "Lezbejke" da ces moci da promenis nesto

Moci ces rec da promenis ali obraz nikad !

I da naravno, mislim da treba funkcija moderatora da ti se ukine i dovoljno si gresio i pravio pehove

Ne kapiram temu ?‍♀️
Tema... postavio sinoc istu temu
Samo postavio rec LEZBACA !

Kao što mnoge gejeve možemo prepoznati po feminiziranom ponašanju, da li postoje slicni pokazatelji i kod lezbosa?
Na primjer, jesu li sve lezbejke muškarače ili ima i ženstvenih za koje nikad ne bi pomislio da vole isti pol?
Ma to je sve jasno

Ali ne kapiram zašto jedan muškarac želi da prepozna lezbejku ?

Inače ima ih u hardcore verziji podvezuju si.se i oblače se maskulin a imaš ih i femininog stila i uopšte nisu upadljive

Tebi treba dozivotno da se ukine mogucnost da postavljas teme svuda, a narocito na Ljisu !

Kako imas obraza dva puta, DVAA PUTA, da postavis jednu te istu temu, a TI kao takav, moderator, takve duplirane teme brises i spajas ih, na podforumima tvoje jurisdikcije !

Licemerno ponasanje,

jos uz to mislis ako si sad onu ogavnu rec "Lezbace", kako si ih nazvao sinoc kad si postavio istu temu, promenuo u "Lezbejke" da ces moci da promenis nesto

I da naravno, mislim da treba funkcija moderatora da ti se ukine i dovoljno si gresio i pravio pehove

Što histerišeš? Jel te ova tema lično pogadja?

Šta ti misliš?M?
Ne znam. Zato i pitam eksperte sa Krste.

Licemerno ponasanje,

:think::think:

Nije on dzabe Nezgodan.

Poslednja izmena:
Osecam se obaveznom da odgovorim na temi, osobito zbog toga sto je trol nezgodan pomenuo lezbače (kako cujem). Ne trebas dalje od pinka da gledas, nezgodni, jer imas premijerku Srbije Anu Brnabic i njenu partnerku Milicu (zaboravila sam kako se preziva). Eto, na primeru najpoznatijih lezbejki u Srbiji, pokusaj @NEzgodan da odgonetnes kako da prepoznas razne oblike egzistencije lezbejaka.

Back