- Poruka
- 51.813
da se nadovezem na Neprilagodjenu nepogesivo je jedan detalj :
prsten na palcu bilo koje ruke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj dečko je nosio prstenje na palcu...da se nadovezem na Neprilagodjenu nepogesivo je jedan detalj :
Moj dečko je nosio prstenje na palcu...![]()
Nije zbog toga bivši.vidim bivsi je....slucajnost![]()
Moji su prijatelji svi takvi i ništa se na njima niti kuži niti bilo što drugo,ne nose nikakav nakit i oblaće se kao svi drugi ljudi,meni su oni zakon i dobro se slažemo u svemu pogotovo kad naiđe kakav dobar muškarac pa ga skidamo svi pogledom,pa se borimo ko bi ga prvi opalio hhhheeee,moram priznati da su oni baš dobri prijatelji i iskreni.Najsretnija sam kad idemo skupa kupovati odjeću iskreno ti sve kažu da li ti stoji ili ne..... Nema ljubomore ili nečeg trećeg....Imala sam u društvu gejeve ..
Sa dvojicom sam u kontaktu još uvek .
Ne vidi se ni po čemu ..
Obični momci , nisu feminizirani , ne koriste maskaru
i ne trepću dugim trepavicama..
Ja se izvinjavam što se mešam, ako tema nije sprdnja samo da kažem da je ovo netačno. Ne znam uopšte otkud ljudima ta "slika" gej odnosa.pa to, jer jedan od njih daje, a drugi ga prima... sigurno imaju različitu psihologiju.
Ja se izvinjavam što se mešam, ako tema nije sprdnja samo da kažem da je ovo netačno. Ne znam uopšte otkud ljudima ta "slika" gej odnosa.
Nisam stručnjak ali imam dosta LGBTQ poznanika, imao sam priliku da kampujem sa dve lezbejke, a to nisu prve koje znam i koje sam video malo bolje, kod njih jedna liže a druga dišeKod lez je obično jedna muškobanjasta i igra ulogu muškarca.
Kod muškaraca nije tako.
Jeste, kad hoces da dokazes da nisi femikara, pljucni na lezbejke.Ja se izvinjavam što se mešam, ako tema nije sprdnja samo da kažem da je ovo netačno. Ne znam uopšte otkud ljudima ta "slika" gej odnosa.
Nisam stručnjak ali imam dosta LGBTQ poznanika, imao sam priliku da kampujem sa dve lezbejke, a to nisu prve koje znam i koje sam video malo bolje, kod njih jedna liže a druga dišeKod lez je obično jedna muškobanjasta i igra ulogu muškarca.
Kod muškaraca nije tako.
Pa za koga se onda sminkas?nikako nemuvaju me qqurac
Zezam se ja. A Paula lupa kao i obicno, mada si i ti lupio.Stvarno se izvinjavam što sam se mešao, nisam hteo da izgleda da "pljuckam" ni po kome.
Ne znam čime sam ostavio utisak da "pljuckam" na lezbejke. Ništa, nisam bio ovde, nema veze.
pa cure da im prikazem svoju zenstvenost....sve cure vole to na muskarcu i ako ne radis na svoju zenstvenost odljube sePa za koga se onda sminkas?
Dakle, strejt zene vole trandze? Zanimljiva opservacija.pa cure da im prikazem svoju zenstvenost....sve cure vole to na muskarcu i ako ne radis na svoju zenstvenost odljube se
s drugu stranu nesme ta zenstvenost potrti tvoju mushkost onda si ugasio
vole da se nadmeces s njih u sredzivanje naravno i da imash kesh jer pazi to ti je sve duplo odrzavanjeDakle, strejt zene vole trandze? Zanimljiva opservacija.
Ti si lud.vole da se nadmeces s njih u sredzivanje naravno i da imash kesh jer pazi to ti je sve duplo odrzavanje
ja pratim rodmanov stajling...stalno se sminka i nosi utegnuto a seto je madonu i jos neke cupi naravno bio je pun keshaTi si lud.
sledeći put stavi @ da znam da me neko pominje, inace nije korektnoZezam se ja. A Paula lupa kao i obicno, mada si i ti lupio.
Takav dojam sam stekla u komunikaciji sa jednim homicem, on mi rekao. Dobro, on je jedan primerak, ali ih on poznaje vise. Mnogi medju njima su submisivni ili dominantni. No, to sto sam napisala nije sigurno, vidis da ti imas drugacije info.Ja se izvinjavam što se mešam, ako tema nije sprdnja samo da kažem da je ovo netačno. Ne znam uopšte otkud ljudima ta "slika" gej odnosa.
Kod muškaraca nije tako.
A dobro, sta sad, i ja lupim svasta nesto o heteroseksualnim.sledeći put stavi @ da znam da me neko pominje, inace nije korektno
a sta cu nego da lupam, no ne desava se da pominjem tebe ili druge prilikom tih lupanja bez @
Takav dojam sam stekla u komunikaciji sa jednim homicem, on mi rekao. Dobro, on je jedan primerak, ali ih on poznaje vise. Mnogi medju njima su submisivni ili dominantni. No, to sto sam napisala nije sigurno, vidis da ti imas drugacije info.