kako prepoznati homoseksualca?

z:D
714377.jpeg

Evo sinoc videh jednog, ne izgleda isfeminizirano, a bas je zagledavao jednog drugog, nijednu zensku osobu
To mi je bilo malo cudno
A bila sam na mesto gde mogu sve da propratim
pa to, jer jedan od njih daje, a drugi ga prima... sigurno imaju različitu psihologiju.
Što je najgore, neće da kažu jer im za prihvatljiv društveni život upravo treba žena ili devojka. Pa će i da slažu na početku veze. KAsnije se vidi da su hladni... I kada se vežeš za njega i ukapiraš ko je u stvari, pretpostavljam da je to grozno iskustvo... Meni bi barem bilo užasno.

Bicu iskrena sad kad je vec ova tema...
Za jednu osobu u dva tri navrata pomislih da je gej
U pitanju su neki njegovi pokreti koje ovako lezarno zna da napravi
Proletelo mi to tad kroz glavu, prvi put kad videh, sponatno
Mada posle nadovezivah se na to, moguce da mu je neprijatno ili da je ovako malo ustogljen ili fin, sta znam
A uglavnom nosi odecu koja prati liniju tela, a nije previse uska, sasvim normalna, i rolke isto
To me je malo zbunilo i stavilo na razmislajnje
Nije uopste isfeminiziran, vec dobar dodje, skorektan, ne znam ga licno... ovo je iz mog zakljucka nekog

pa to, jer jedan od njih daje, a drugi ga prima... sigurno imaju različitu psihologiju.
Što je najgore, neće da kažu jer im za prihvatljiv društveni život upravo treba žena ili devojka. Pa će i da slažu na početku veze. KAsnije se vidi da su hladni... I kada se vežeš za njega i ukapiraš ko je u stvari, pretpostavljam da je to grozno iskustvo... Meni bi barem bilo užasno.
I meni bi bilo veoma uzasno
Proletela mi ta misao kroz glavu, da nadjem nekoga ko je prikriveni gej
To bi mi bilo uzasno iskustvo

Bicu iskrena sad kad je vec ova tema...
Za jednu osobu u dva tri navrata pomislih da je gej
U pitanju su neki njegovi pokreti koje ovako lezarno zna da napravi
Proletelo mi to tad kroz glavu, prvi put kad videh, sponatno
Mada posle nadovezivah se na to, moguce da mu je neprijatno ili da je ovako malo ustogljen ili fin, sta znam
A uglavnom nosi odecu koja prati liniju tela, a nije previse uska, sasvim normalna, i rolke isto
To me je malo zbunilo i stavilo na razmislajnje
Nije uopste isfeminiziran, vec dobar dodje, skorektan, ne znam ga licno... ovo je iz mog zakljucka nekog

I meni bi bilo veoma uzasno
Proletela mi ta misao kroz glavu, da nadjem nekoga ko je prikriveni gej
To bi mi bilo uzasno iskustvo

molim za link ili za telefon z:mrgreen:

Ne znam... pomislim da je taj pokret uzrokovao da ja mozda cak i pridodam i iskreiram, povezem, zakljucim razlicite stvari koje zapravo i nisu tacne

I onda ne uzimam to sve zdravo za gotovo
Hocu da kazem, to je sve plod mog razmisljanja, ko zna da li je to tacno

Subjektivna sam po pitanju toga
I ne mislim sad da je stvaro homoseksualac, vec mi se to u nekoliko navrata premotavalo po glavi

Back