- Poruka
- 51.813
zavodljivo hoda ... sedi sa mnom za stolom ...trepce kao neko ?
m?
m?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitas ga dal voli vise cmar ili pickuzavodljivo hoda ... sedi sa mnom za stolom ...trepce kao neko ?
m?
Poslednjih dana ovo se i ja pitamzavodljivo hoda ... sedi sa mnom za stolom ...trepce kao neko ?
m?
prepoznas ga po ocimaBas sam u dilemi od skoro vezano za ovo
pa to, jer jedan od njih daje, a drugi ga prima... sigurno imaju različitu psihologiju.Evo sinoc videh jednog, ne izgleda isfeminizirano, a bas je zagledavao jednog drugog, nijednu zensku osobu
To mi je bilo malo cudno
A bila sam na mesto gde mogu sve da propratim
I meni bi bilo veoma uzasnopa to, jer jedan od njih daje, a drugi ga prima... sigurno imaju različitu psihologiju.
Što je najgore, neće da kažu jer im za prihvatljiv društveni život upravo treba žena ili devojka. Pa će i da slažu na početku veze. KAsnije se vidi da su hladni... I kada se vežeš za njega i ukapiraš ko je u stvari, pretpostavljam da je to grozno iskustvo... Meni bi barem bilo užasno.
Bicu iskrena sad kad je vec ova tema...
Za jednu osobu u dva tri navrata pomislih da je gej
U pitanju su neki njegovi pokreti koje ovako lezarno zna da napravi
Proletelo mi to tad kroz glavu, prvi put kad videh, sponatno
Mada posle nadovezivah se na to, moguce da mu je neprijatno ili da je ovako malo ustogljen ili fin, sta znam
A uglavnom nosi odecu koja prati liniju tela, a nije previse uska, sasvim normalna, i rolke isto
To me je malo zbunilo i stavilo na razmislajnje
Nije uopste isfeminiziran, vec dobar dodje, skorektan, ne znam ga licno... ovo je iz mog zakljucka nekog
I meni bi bilo veoma uzasno
Proletela mi ta misao kroz glavu, da nadjem nekoga ko je prikriveni gej
To bi mi bilo uzasno iskustvo
ako se bas puno iznenadi onda je gej na kubPa, kad mu ga staviš ako se iznenadi onda je gej, ako se baš puno iznenadi izvini se čoveku![]()
to znaci , ko da i kupi ovaj proizvod
Kako bi opisao taj lookprepoznas ga po ocima
jasno kao dan
svi imaju iste
barem oni koji su manje dominantniji u vezi