sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 10.02.2010. u 01:23 - Kako pregovarate sa zenom #1 Ako vam zena kaze da ste kao musko duzni sve stvoriti i zaraditi, da li vi onda imate pravo od nje traziti da vam ceo dan pusi?
Ako vam zena kaze da ste kao musko duzni sve stvoriti i zaraditi, da li vi onda imate pravo od nje traziti da vam ceo dan pusi?
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.619 10.02.2010. u 01:27 - Kako pregovarate sa zenom #2 sem kad jedem i kupam se
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 10.02.2010. u 01:34 - Kako pregovarate sa zenom #3 sinnke: Ako vam zena kaze da ste kao musko duzni sve stvoriti i zaraditi, da li vi onda imate pravo od nje traziti da vam ceo dan pusi? Kliknite za proširenje... A kad će da kuva kako bude pušila po ceo dan?
sinnke: Ako vam zena kaze da ste kao musko duzni sve stvoriti i zaraditi, da li vi onda imate pravo od nje traziti da vam ceo dan pusi? Kliknite za proširenje... A kad će da kuva kako bude pušila po ceo dan?
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.368 10.02.2010. u 02:10 - Kako pregovarate sa zenom #4 e suze su mi krenule...evo prikladnog vica za temu... koliko sovinista je potrebno da se zavrne sijalica u kuhinji? - ni jedan, nek kurrva kuva u mraku!
e suze su mi krenule...evo prikladnog vica za temu... koliko sovinista je potrebno da se zavrne sijalica u kuhinji? - ni jedan, nek kurrva kuva u mraku!
dežurno zvocalo Elita Poruka 22.606 10.02.2010. u 02:12 - Kako pregovarate sa zenom #5 Metla na vestici: e suze su mi krenule...evo prikladnog vica za temu... koliko sovinista je potrebno da se zavrne sijalica u kuhinji? - ni jedan, nek kurrva kuva u mraku! Kliknite za proširenje... Hebo te šta ti je večeras
Metla na vestici: e suze su mi krenule...evo prikladnog vica za temu... koliko sovinista je potrebno da se zavrne sijalica u kuhinji? - ni jedan, nek kurrva kuva u mraku! Kliknite za proširenje... Hebo te šta ti je večeras
Metla na vestici Zaslužan član VIP Poruka 121.368 10.02.2010. u 02:18 - Kako pregovarate sa zenom #6 lutam netom i citam viceve...isplakah se od smejanja posteno
Mr. Hard Buduća legenda Poruka 44.243 10.02.2010. u 07:31 - Kako pregovarate sa zenom #7 Naravno... tante za kukuriku