kako preboleti???

Samanth@:
znam...ali moram da vam kazem da smo se videli veceras i smuvali smo se,...ali rekao je da bi on zeleo da budemo zajedno ali da se boji da nam nece biti kao pre...i ko je sad pametan ovde??? :? :? :?
ne zna se ko je gluplji, hmmmm..definitivno ti..sto si bre tako glupa..auuuu uzaaas..pa i da je poslednji na yebenoj planeti.

Ok Ok .....shvatila sam poentu a i iskreno da vam kazem,..malo mi je preko glave ovo kukanje,plakanje i njakanje,ja sam sve uradila sto je u mojoj moci,a on ako nece-ne mora,...necu da se nerviram,...mozda ce njemu kasnije biti zao kad bude shvatio sta je izgubio :lol: :lol:

Nemoj ta smaracka pitanja Samanta.Izdigni se iznad situacije>Nemoj da blamiras ceo zenski rod.Plakanje vise nije u trendu.Prezivaces i prezivljavas.Samo nova ljubav staru ranu smiruje.Niko nije toliko dobar da ne mozes da nadjes jos boljeg.Kiss. :P

Samanth@:
Da li znate neki najjednostavniji nacin da prebolite nekoga,da se suocite sa istinom da ON ne zeli vise da bude sa vama, a vi placete, secate se samo lepih stavri i znate da ce jednom doci kraj vasem plakanju,...ali dok ne dodje taj trenutak,vama je uzasno. Onima koji su bili u slicnoj situaciji ili onima koji znaju super resenje (osim gutanja tableta i ostalih stvari) neka se jave i neka pomognu.
Najbolji lek draga moja je vreme...ljudi koji se bave ovom problematikom su na vise mesta opisali da postoje te tzv. faze u patnji koje ja doduse sad ne znam kako idu po redu ali moraju jednostavno da prodju u intenzitetu koji je sve slabiji sto vreme vise odmice...kazu da uopste nije moguce da neko nekoga koga je stvarno voleo tek tako izbrise da ne oseca nista, pa tako ni ti nisi neko cudo svetsko da ostajes hladna na te pojave...licno sam se napatila ko niko moj i zato analizirala sve i svasta ne bi li nasla spas...koliko god shvatala razumno da je ovo sto sam napisala tacno val tuge i bola te preplavi i opet padnes u bedak sto kazu...volela bi da mogu da ti pomognem...bar za kratko prestajanje tog bola procitaj knjigu Barbare de Andjelis "deset tajni koja svaka zena treba da zna" sve je tako tacno ali dzaba... :cry:

Back