Kako preboleti smrt ljubimca?

E to u mom gradu neštima jer je sve nažalost korumpiran al ipak hvala
Ako je tako, onda pokušaj da kontaktiraš neku od jačih organizacija za zaštitu životinja.. npr, Orca..
evo, ovde je navedeno i zašto je veoma važno takve stvari prijavljivati.. jer one mogu životno ugroziti i ljude (naročito decu), a ne samo životinje..

Ne mogu vjerovati da postoje takvi ljudi.
Ma postoje, na žalost..

4 decembra mi je uginula moja lepotica zvala se petra moja pametnica imala je 5godina dobila gnojnu upalu materice operisana i posle se iskonplikovalo otkazali bubrezi moja dusica nije izdrzala a mene dusa boli neznam kako dalje vidim je u svakom delu kuce spavala je samnom ja i sin smo je voleli i pazili i sada je bas tesko mnogo !
Lika
Izdrži i meni je naš mezimac uspavan 25.11 teško je mnogo ali uz pomoć ljudi u ovoj grupi guram dalje sa bolom ali i srećom u duši jer je bio voljen i dalje je

Na bozic 7.1. je nas napustio nas voljeni ljubimac 😭tesko mnogo tesko se nosim sa time. Znala sam da ce jednog dana morati da nas napusti i da ce boleti , ali bas ovoliko. Svaki dan placem… idem setam bez njega jer sam 13 godina setala njega svaki dan 3….4 puta.
Ne znam kad ce prestati ta bol
Mozda mi je lakse kad citam komentare da nisam jedina ne znam
Nasa bebica je cekala da budemo svi na okupu ja muz i deca da se oprosti sa nama …. Napustio nas je dok je bio muzu na rukama 😭😭😭

Na bozic 7.1. je nas napustio nas voljeni ljubimac 😭tesko mnogo tesko se nosim sa time. Znala sam da ce jednog dana morati da nas napusti i da ce boleti , ali bas ovoliko. Svaki dan placem… idem setam bez njega jer sam 13 godina setala njega svaki dan 3….4 puta.
Nasa bebica je cekala da budemo svi na okupu ja muz i deca da se oprosti sa nama …. Napustio nas je dok je bio muzu na rukama 😭😭😭
Nisi jedina..ja ni dan danas ne mogu da prežalim moju pudlu..moju malu srecicu i veliku ljubav..nema dana da me nesto ne asocira na nju a onda krene suza
Ta jaka bol ce prestati ali nedostajanje i tuga ce ostati vecno :(

Nisi jedina..ja ni dan danas ne mogu da prežalim moju pudlu..moju malu srecicu i veliku ljubav..nema dana da me nesto ne asocira na nju a onda krene suza

Ta jaka bol ce prestati ali nedostajanje i tuga ce ostati vecno :(
Bas mi je zao 😞hvala bogu da postoje ljudi koji imaju razumevanja, koji vole zivotinje i razumeju tu bol. Lakse je mozda podeliti tu tugu i naci razumevanje za bol. Jer vecina ljudi to ne shvataju ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude….

I mi smo 25.10 ostali bez našeg mezimca, bol ne prolazi a da ne poludim počela sam od istog dana kada smo ga uspavali da pišem, pišem njemu pisma, pišem sve što mi se dešava u toku dana, boli mnogo. 13 godina je bio naš član porodice,ako će ti biti lakše uzmi papir i olovku i piši, piši sve što ti padne na pamet

I mi smo 25.10 ostali bez našeg mezimca, bol ne prolazi a da ne poludim počela sam od istog dana kada smo ga uspavali da pišem, pišem njemu pisma, pišem sve što mi se dešava u toku dana, boli mnogo. 13 godina je bio naš član porodice,ako će ti biti lakše uzmi papir i olovku i piši, piši sve što ti padne na pamet
Hvala na savetu pokusacu . Sve samo da manje boli 😞

929A94D6-8452-46CB-B157-72277A66DE1B.jpeg

Back