Kako preboleti razvod i kako sačuvati brak da ne dođe do razvoda!

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Kako prolaze godine i približavamo se 40-tim i prelazimo u iste sve više imam prijatelja koji su se razveli i koji imaju problema u braku itd.
Nekad kad sam na pićencetu sa prijateljima povede se vrlo stidljivo i priča o tome...
Ti recepti čuvanja braka mu neretko budu ko vlaška magija, neki zanat koji je posebno potrebno izučavati.
A i ovi koji su se razveli umeju da budu toliko polupani da im je baš potrebno i vremena i volje i živaca i energije da se vrate u ikakvu normalu i normalan život.

Šta biste vi rekli?! Koji je vaš recept za pomenuta 2 pitanja?!

Poslednja izmena:
Kako prolaze godine i približavamo se 40-tim i prelazimo u iste sve više imam prijatelja koji su se razveli i koji imaju problema u braku itd.
Nekad kad sam na pićencetu sa prijateljima povede se vrlo stidljivo i priča o tome...
Ti recepti čuvanja braka mu neretko budu ko vlaška magija, neki zanat koji je posebno potrebno izučavati.
A i ovi koji su se razveli umeju da budu toliko polupani da im je baš potrebno i vremena i volje i živaca i energije da se vrate u ikakvu normalu i normalan život.

Samo sto vise tolerancije. Vremenom ljudi jedni drugima pocnu da idu na zivce.

А и требало би да свако нај боље познаје своју жену...

Трајан а добар брак могу имати две стабилне особе које вуку у истом правцу. Љубав је ствар одлуке, након заљубљености, страсти... Неопходни су и поштовање, подршка, оданост и исти систем вредности. Важно је да секс и даље задовољава потребе обе стране и да има хумора који годи обома. Све остало су финесе.

А како преболети развод. Искрено, мени је то чиста патетика. Када чујем оне америчке глупости да је развод у рангу смрти неког блиског стварно ми се повраћа. Ако нешто не иде, брате стегнеш срце мало, обуздаш сујету и растеретиш и себе и ту особи токсичног односа. И онда опет обоје имате више времена за нешто ново а лепо. Нема свако среће да то буде то.

Када чујем оне америчке глупости да је развод у рангу смрти неког блиског стварно ми се повраћа.
Meni bi bio i dosta gori od ovoga. Ceo svet se raspadne. Drugo su loši brakovi gde se mnogo svađaju ili tuku i gde svačega ima. Ljudi se nakon razvoda takvoga braka naprosto preporode.
Ali meni bi razvod bio nakon velikog ulaganja da ponovo sedim sam u svom stanu i jedini glas u stanu je televizor ili ja kad se derem dok igram igrice.:roll:
Okej nađu se drugari i prijatelji, ali to je više zgoda, a ne konstanta...

Back