kako preboleti raskid?

ako ti je do jace zelje onda uzmi ono seme sto se daje bikovima kad treba da zaskoce junicu pa da vis kaka ce zelja da ti bude... ako prezivis da nam se ispovedis...

...sad necemo pretjerujemo (:
Niko nije rekao da su dodatni stimulansi potrebni...receno je da sex nije stvar emocija vec zelje...(:

Ps. Preporucio bih ti da probas...ocigledno je da tako nesto nikada nisi probao...znas, u sexu se moze uzivati na zilion nacina...sve je stvar ukusa (:

Poslednja izmena:
paj sad...nisam mlada al opet ne kontam,msm ja sam zensko i iz tog ugla gledam...a sad se setih da muski imaju mozak u gacama:roll:a ako ti i za zgodnu zenu treba doping ondaK sa tobom neshto nije u redu :think:

...odgovor je u postu iznad...
Najtanimljivija je cinjenica da neko ko se poslije ljubavi ocas posla opet moze zaljubiti...kritikuje sex u kombinaciji s alkoholom :lol:...nea sta...logika i samo logika :mrgreen:...

...sad necemo pretjerujemo (:
Niko nije rekao da su dodatni stimulansi potrebni...receno je da sex nije stvar emocija vec zelje...(:

Ps. Preporucio bih ti da probas...ocigledno je da tako nesto nikada nisi probao...znas, u sexu se moze uzivati na zilion nacina...sve je stvar ukusa (:

mlad sam i zelen pa cu da spremno prifatim tvoj savet... :lol:

salu na stranu da ti cika marlon da savet... kada shvatis sustinu sveta, jedinu i pravu sustinu odnosa muskarca i zene, razloge i potrebu za ili protiv partnera... shvatices da je emocija osnovni pokretac svega... i sto je nevinija i cistija libidualno je opipljivija... naravno ima i druga krajnost ali ovo je fin forum gde dolaze domacice pa necu da im budim crne delove podsvesti sa perverzijama koje duboko potiskuju i koje ih ponekad draze do ludila

mlad sam i zelen pa cu da spremno prifatim tvoj savet... :lol:

salu na stranu da ti cika marlon da savet... kada shvatis sustinu sveta, jedinu i pravu sustinu odnosa muskarca i zene, razloge i potrebu za ili protiv partnera... shvatices da je emocija osnovni pokretac svega... i sto je nevinija i cistija libidualno je opipljivija... naravno ima i druga krajnost ali ovo je fin forum gde dolaze domacice pa necu da im budim crne delove podsvesti sa perverzijama koje duboko potiskuju i koje ih ponekad draze do ludila

...cika Marlone...nemoj me onda hebati...procitaj sta sam napisao na proslij strani...(:

Prije pola godine je djevojka raskinula s amnom i tesko sam prolazio kroz taj period nakon raskida ( puno toga me podsjecalo na nju i sanjao sam je mnogo puta) tako da sam odlucio krenuti u Crkvu kako bi nasao taj nekakav mir. Medjutim prvi put kad sam otisao i nju sam vidio i tad se sve uznemirilo u meni ,emocije su mi se odmah pojavile i taj nekakav osjecaj posto ni ona nije prethodno nikad isla u Crkvu. Od toga dana je vidjam svaku nedelju u Crkvi i svaki put kad nam se pogledi susretnu osjetim emociju. Zadnji put sam bas naprotiv izbjegavao pogled prema njoj i primijetio sam da me gleda kad sam prolazio pored nje i samo sam kratko i ja bacio pogled. Od toga trenutka osjecam se uznemireno i volio bi cuti misljenje da li da joj se javim ili ne?

znaci nakon toliko pokusaja da bi njemu udovoljila,umorila sam se i odlucila da je najbolje da sve poslajem u vraga,ima skoro dve nedelje od raskida ali ja osecam neku prazninu u sebi,znaci nije mi sve isto ipak bili smo vereni,nisam se pokajala zato sto sam svatila da on nije za mene ali ipak mi nije lako...sigurna sam da je svako od vas imao bar jedan raskid u zivotu..

dakle sta ste radili da bi raskid prebolili lakse

Zašto "preboleti raskid"???

Neki raskidi su razlog za slavlje. :cool:

Prije pola godine je djevojka raskinula s amnom i tesko sam prolazio kroz taj period nakon raskida ( puno toga me podsjecalo na nju i sanjao sam je mnogo puta) tako da sam odlucio krenuti u Crkvu kako bi nasao taj nekakav mir. Medjutim prvi put kad sam otisao i nju sam vidio i tad se sve uznemirilo u meni ,emocije su mi se odmah pojavile i taj nekakav osjecaj posto ni ona nije prethodno nikad isla u Crkvu. Od toga dana je vidjam svaku nedelju u Crkvi i svaki put kad nam se pogledi susretnu osjetim emociju. Zadnji put sam bas naprotiv izbjegavao pogled prema njoj i primijetio sam da me gleda kad sam prolazio pored nje i samo sam kratko i ja bacio pogled. Od toga trenutka osjecam se uznemireno i volio bi cuti misljenje da li da joj se javim ili ne?
Zavisi kako te ostavila. Pošto si to teško podnio ,a može da se ponovi,bolje ne.

Reci joj sta blenes lepota nije prelazna!

Ja bih se javila.I tražila objašnjenje.
Ne svađu, ne ubeđivanje i suze.Jednostavno objašnjenje.
Neraščiščen odnos boli više nego njegov prekid.

Jer niko nije dužan da nas voli .Ali treba i taj razlaz obaviti ljudski.

Poslednja izmena:

Back